Hol máshol, mint a New York-i Pride-on kapta el Soros egyik embere a majomhimlőt

Soros György egyik embere a New York Pride-on való részvétele során kapta el a főként homoszexuális férfiakat érintő majomhimlőt. A férfi őszinte rettegését fejezte ki az iránt, hogy a buzik részéről ebből világjárvány is kerekedhet. Persze nem a szodomita életmód, hanem a társadalom a hibás ezért is, ugyanis nem végeztek el elég tesztet New York egészségügyisei a katasztrófa megakadályozásához. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Soros György Nyílt Társadalom Alapítványának egyik osztályvezetője (Sebastian Köhn) személyes beszámolójával akarva-akaratlanul újabban alátámasztotta azt amit a majomhimlő európai erőteljes terjedése óta hangsúlyozunk: a fő terjesztők a homoszexuális férfiak.

“Amikor a New York Pride ünnepsége június 24-én elkezdődött, tisztában voltam vele, hogy a majomhimlő egyre növekvő probléma – különösen a homoszexuális férfiak körében –, de azt is tudtam, hogy a városban viszonylag alacsony a megbetegedések száma.” – nyilatkozta Köhn

Beszámolójának folytatásából rögtön meg is tudhatjuk, hogy miként sikerült összeszednie a betegséget: megszámlálhatatlan férfival létesített szexuális kapcsolatot. Ekkor jött a ráadás, ugyanis pár nappal később nem csak a majomhimlő tünetei jelentkeztek rajta, hanem egy másik szexuális úton terjedő betegségé, a tripperé is.

Terjedelmes történetében kitér arra is, hogy milyen szörnyű kínokat okoztak számára a betegségek, ugyanakkor ezen unalmas szegmensekkel nem terheljük olvasóinkat.

Egy kérdés maradt már csak nyitva: vajon a majomhimlő nagyfokú terjedése visszaszoríthatja a szexuális szabadosságot és a buzik minden áron élvezkedni akaró vágyait? Köhn szerint nagy “veszélye” van ennek: “Nagyon aggódom amiatt, hogy közel vagyunk ahhoz a ponthoz, hogy ez egy újabb pandémiás betegség lesz, különösen a homoszexuális férfiak körében, ha még nem léptünk túl ezt a pontot. Aggódom, hogy örökre így maradunk.”

A Budapest Pride napján hirdetett egészségügyi vészhelyzetet a WHO majomhimlő miatt

Újabb “férfiak” kapták el a majomhimlőt

Az aberrált szexorgián megfertőződött “férfi” szerint nem a melegek között terjed a majomhimlő

(The Guardian nyomán Szent Korona Rádió)