A Budapest Pride napján hirdetett egészségügyi vészhelyzetet a WHO majomhimlő miatt

A majomhimlő legfőképpen a homoszexuális férfiakat érinti, ezért is javasolta a Hatvannégy Vármegye, hogy tiltsák be az idei Budapest Pride felvonulást, ugyanis az mint fertőzési gócpont jelenhet meg. A buzifelvonulást megtartották azóta, természetesen a megugró esetszámokról soha nem fogunk tájékoztatást kapni, de azért a WHO már egészségügyi veszélyhelyzetet hirdetett, mely egyáltalán nem meglepő módon nem foglalja magába a deviáns szexuális irányultsággal rendelkezők magasabb fokú ellenőrzésének és rendezvényeik betiltásának javaslatát. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A majomhimlő járványt globális vészhelyzetnek minősítette az Egészségügyi Világszervezet. Ez a besorolás a legmagasabb készültségi helyzet, melyet a WHO kiadhat – írja a CNBC. Vagyis a szervezet a járványt már kellően jelentős fenyegetésnek tekinti ahhoz, hogy összehangolt nemzetközi válaszlépésekre legyen szükség a vírus további terjedésének és a pandémiává válásának megakadályozása érdekében.

Jelenleg csak két hasonló vészhelyzet van érvényben: egy még a koronavírus-járvány miatt, egy pedig a gyermekbénulás felszámolására irányuló erőfeszítések miatt. Világszerte 75 országban több mint 16 ezer megbetegedést regisztráltak. A betegség jelen van Magyarországon is, a legfrissebb – két napja közölt – adatok szerint 33 az igazolt fertőzöttek száma.

A betegség általános tünetekkel – láz, hidegrázás, izomfájdalom, hátfájdalom, fejfájás, fáradtság -, illetve a nyirokcsomók duzzanatával kezdődik, majd 1-3 nappal e tünetek után bőrkiütések jelennek meg. A kiütések sok esetben először az arcon, majd a tenyéren és a talpon fordulnak elő, de megjelenhetnek a szájnyálkahártyán, a nemi szerveken és a végbél környékén is.

Az aberrált szexorgián megfertőződött “férfi” szerint nem a melegek között terjed a majomhimlő

Újabb “férfiak” kapták el a majomhimlőt

(444 nyomán Szent Korona Rádió)