Az aberrált szexorgián megfertőződött “férfi” szerint nem a melegek között terjed a majomhimlő

Micsoda ellentmondásnak lehetünk tanúi, amikor azt az esetet vizsgáljuk, hogy egy homoszexuális szexorgián majomhimlővel megfertőződött “férfi” szerint nem csak a buzeránsok között terjed a vírus. Ez már tényleg kezd egyre inkább nevetséges, tényeket semmibe vevő magyarázkodássá válni.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az eseményekről beszámoló homokos, egy berlini aberrált szexorgián vett részt, ahol több férfival is intim kapcsolatot létesített. A történtek után szólt neki az egyik partnere, hogy majomhimlős, szóval ő is nézesse meg magát. Milyen kedves…

Bár az a közvélekedés, hogy elsősorban melegek, vagyis köztünk terjed a himlő, de az igazság az, hogy bárki elkaphatja: azok a legveszélyeztetettebbek, akik gyakran váltogatják a partnerüket”

-mondta a megfertőzött homoszexuális, a tények viszont magukért beszélnek. Magyarra lefordítva, azok vannak a legnagyobb veszélyben akik a normális, tradicionális modelltől eltérő nemi életet élnek, tehát vagy azonos neműekkel létesítenek kapcsolatot, vagy úgy váltogatják a partnereiket, mint más a fehérneműt.

A történet és a vírus üzenete számunkra:

A normalitás egészséges!

„Eleinte Lyme-kórra gyanakodtam, mert nem sokkal korábban megcsípett egy kullancs, s annak is hasonlóak a tünetei” – mesélte a harmincas évei közepét taposó fiatalember, akitől a bőrgyógyászaton három helyről vettek mintát, s mindhárom pozitív eredményt mutatott.

Mivel gyógyszer egyelőre nincs rá, oltóanyag talán júliusban érkezik, az orvos azt tanácsolta neki, hogy kettő-négy hétre izolálja magát, kerülje, hogy bárkivel is szorosabb kapcsolatba kerüljön.

HVIM: A buzihimlő járványgócává válhat a Pride, tiltsák be!

Dehogyis majomhimlő: buzihimlő

(Mandiner – Szent Korona Rádió)