Migráns élettársa ölhette meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Bécsben élő magyar nő bútorozott össze egy tunéziai illegális bevándorlóval. A nőt és egyik lányát holtan találták hálószobájába, migráns élettársa, a fő gyanúsított minden nyom nélkül eltűnt. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy 32 éves magyar nő és 15 éves lánya meggyilkolásával gyanúsítanak Ausztriában egy 49 éves tunéziai férfit, aki a nő élettársa és szökésben van – közölte Irina Steirer bécsi rendőrség szóvivő szombaton.

Az MTI szerint a nőre és lányára még csütörtök délután bukkantak rá bécsi otthonukban. A boncolásnál megállapították az idegenkezűséget, jelezve, hogy a nők nyakát érte külső behatás. A Kronen Zeitung című osztrák napilap szerint megfojtották őket. A rendőrség bűncselekményként kezeli az esetet, a nyomozás folyamatban van.

A gyilkosságra azt követően derült fény, hogy a magyar nő hét- és kilencéves fiai egyedül érkeztek meg egy orvosi rendelőbe. Az orvos megpróbálta elérni az anyát, majd miután ez nem sikerült, értesítette a rendőröket.

A rendőrök a bezárt, elsötétített hálószobában bukkantak rá a hason fekvő holttestekre Bécs Mariahilf negyedében. A helyszínre kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A hatóságok gyanúsítottként kezelik a nő 49 éves tunéziai élettársát, aki a gyilkosság előestéjén a családnál járt. A kisfiúk elmondták, hogy mire felkeltek, a férfi már eltűnt. A rendőrök jártak a férfi lakhelyén, de nem találták otthon. Jelenleg körözik. Irina Steirer megjegyezte, hogy az osztrák médiában korábban megjelent hírekkel ellentétben a tunéziai férfi nem büntetett előéletű. Az indítékról egyelőre semmit sem tudni – tette hozzá a szóvivő.

Lelki betegnek nyilvánították a késelő migránst

Refugees welcome: Szétverték a migránsok a linzi Prideozókat(videó)

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)