Három negatív eredménnyel záródó népszavazás ellenére legalizálta Szlovénia az azonos neműek házasságát

A Szlovén alkotmánybíróság annak ellenére legalizálta az azonos neműek házasságát és az általuk végrehajtott örökbefogadásokat, hogy az ország lakossága már három különböző népszavazáson is megmutatta, a normalitás pártján állnak a felforgatás helyett.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szlovénia az első a volt keleti blokk országai között aki ilyen mértékben engedett az LMBTPQP-lobbinak, tették mindezt úgy, hogy ezzel semmibe vették a liberálisok által oly nagyra tartott demokráciát.

Június 8-án szavazták meg 6:3 arányban az azonos neműek házasságának és örökbefogadásának legalizálását az alkotmánybírák.

Többségük azzal érvelt, hogy az említett jogok tilalma alkotmányellenes, de ez teljesen ellentmondásos a valósággal. Az ítélet azután született, hogy egy azonos nemű pár feljelentést tett, amiért nem házasodhatnak össze, és nem fogadhatnak örökbe gyermekeket, holott ez volt a törvény.

A szlovének legutóbb 2015-ben utasították el a deviánsok jogi hisztijét, akkor már harmadszor a történelemben. Annak ellenére, hogy a lakosság többsége elutasítja a melegházasság legalizálását, a kormány a bírósági döntés nyomán most valószínűleg törvénybe is iktatja azt teljesen antidemokratikus módon.

„Amikor a magyar kormány a nép akaratára alapozva betiltja a homoszexuális házasságot és a gyermekekre irányuló LMBTQP-propagandát, az EU szankciókkal fenyegeti, valamint  „demokrácia- és „demokratikus normaellenességgel” vádolja őket, de amikor a Szlovén Legfelsőbb Bíróság melegprogramot kényszerít népére, nem kapnak mást, csak dicséretet”

– írja Chris Menahan.

Hiába a vádemelés, a vármegyések nem hátrálnak az LMBTQP-lobbi elleni harcban

Nem lépnek pályára “Pride” mezben az ausztrál rögbisek

(Srbin.info – Szent Korona Rádió)