Egy magyar cég nem a szivárványos zászlót, hanem a hagyományos értékeket vállalta fel

Napjainkban sajnos egyre ritkább az, hogy valaki határozottan kiálljon a hagyományos értékek mellett. Cégek százai, sőt ezrei állnak be az LMBTQP-lobbi mögé, nem így a borászatisegédanyagok.hu. Alább kiderül, ők mi mellett tették le voksukat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy magyar vállalkozás – a borászati kezelőanyagokkal, segédanyagokkal, eszközökkel és kellékekkel foglalkozó M.C. Kereskedelmi Iroda Kft – honlapja, a boraszatisegedanyag.hu cég leírásában ezt az értékvállalást teszi:

“Büszkék vagyunk arra, hogy keresztény-konzervatív-nemzeti-homofób értékeket képviselő Vállalkozásként, mentesek vagyunk minden erkölcstelen, gyűlölködő, ember- és életellenes liberális-kommunista ideológiától.”

A cég telefonon is megerősítette álláspontját, elmondták, hogy nagyjából egy éve szerepel szándékosan ez az értékvállalás a honlapon, mellyel a liberális náci agressziótól határolódnak el. A borász szakmában azzal találkoztak, hogy egyes cégek csatlakoztak az LMBTQP-barát kampányhoz, erre reagáltak a fent idézett felirattal, és kiemelték, hogy a homoszexualitás a legnagyobb bűn.

Több nemzeti oldali szervezet bojkottra szólít fel az LMBTQP lobbit támogató cégekkel szemben

Nem lépnek pályára “Pride” mezben az ausztrál rögbisek

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)