Vajon mik lehetnek azok a tényezők melyekkel a modern időkhöz igazítják az új Herkulest?

A producerpárosa mesélt egy kicsit terveiről az élőszereplős Herkules feldolgozás kapcsán, amitől a rajongók lehet, hogy nem lesznek boldogok.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Herkules egy aranyos és izgalmas mese volt annak idején, de rengeteg képanyagot köszönhetett a ’90-es évek popkultúrájának. Számos utalás és jelenet lenne értelmetlen egy mai közönségnek, így érhető, hogy Joe és Anthony Russo egy modern feldolgozást akarnak kihozni az új változatból.

A producerek éppen a netflixes The Gray Man miatt turnéznak, de mivel részben ők felelnek a Herkulesért, így nyilván mindenhol kaptak 1-1 kérdést a Disney új projektje kapcsán.

A srácok meglehetősen szűkszavúak, ami érthető. A film egyelőre se dátumot nem kapott, se a szereplői nem ismertek, és az egészről csak annyit tudunk, hogy Guy Ritchie rendez és a testvérek intézik a produceri feladatokat.

“Anthony és én is imádjuk, hogy mennyire csavaros és vicces az eredeti. Ezt biztosan tovább visszük a remake-ben.”

Hozzátették, hogy igyekeznek minden fontos pillanatot megőrizni valamilyen formában, de a mai kor igényei szerint fogják átfaragni a mesét. Hogy ennek milyen eredménye lesz, azt valószínűleg csak hosszú évek múlva fogjuk megtudni.

Tovább ostromolja a gyermekeket a Disney: pride ruhakollekciót dobtak piacra

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

(GameStar nyomán Szent Korona Rádió)