15 év egy LMBTQP zászló elégetéséért, vajon jár ennyi vallásgyalázásért is egy abortuszpárti tüntetésen?

Pár évvel ezelőtt történt, hogy az LMBTQP lobbit megelégelve egy férfi elégetett egy szivárványos zászlót Iowa államban, s 15 év börtönre ítélték. Most egy abortuszpárti csőcselék – tudomásunk szerint ezeddig – büntetlenül követhetett el vallásgyalázást. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Folyamatosan tapasztalhatjuk, hogy míg az LMBTQP közösség és a négerekkel szembeni legitim fellépések is komoly büntetéseket vonnak maguk után, addig az ő általuk elkövetett tényleges bűncselekményeket elbagatellizálják.

Az új amerikai abortusz szabályozás kiverte a biztosítékot a liberálisoknál, s erőszakos tüntetésekbe kezdtek. Történt az egyiken, hogy néhány lobbista nevetve, gúnyolódva rugdosott egy Bibliát. Ahogy a videó készítője be is mutatja, a szent könyv borzalmas állapotba került, feltehetően több oldalt ki is téptek belőle; majd egyszerűen egy mobilvécébe dobták.

Arról egyenlőre, hogy az LMBTQP lobbi jelképeit viselő vallásgyalázók tettének bárminemű következménye lenne, nem tudni. Ismételten a balliberális kettősmércének lehetünk majd tanúi?

Antifasiszták támadtak Lengyelországban a templomokra

Hívőkre gyújtottak abortuszpárti tüntetők egy templomot

Sorozatos vallásgyalázás és sátánista támadások Ausztriában és Németországban

(777blog nyomán Szent Korona Rádió)