USA: 15 évnyi börtön egy szivárványos zászló elégetéséért

Egy 30 éves fiatalembert 15 év (!) börtönre ítéltek Iowa államban egy szivárványszínű zászló elégetése okán.

Adolfo Martinez a zászlót egy „templomról” (!) szedte le, majd egy sztriptízbár előtt égette el. Az eset június 11-én történt az Egyesült Államokban, az iowai Amesben. Az elkövetőt még aznap őrizetbe vették, aki a tettét beismerte. „Büszke vagyok, hogy megtettem.” „Ez Isten ajándéka.” – nyilatkozta Martinez a helyi médiának. A bíróság Martinezt többek között gyűlölet-bűncselekményben találta bűnösnek, és irreálisan magas, 15 éves börtönbüntetést szabott ki rá.

„Gyakran megéltem, hogy Ames nem olyan haladó, mint sok ember gondolja, és még mindig számos homoszexuális él itt, akik nem coming-outoltak.” – ragadta meg a lényeget a liberális szellemiségűnek nevezett, de nyilvánvalóan a szatanicitás határmezsgyéjén mozgó Krisztus Amesi Egyesült Egyháza (Ames United Church of Christ) „lelkésznője”, Eileen Gebbie, aki maga is leszbikus. A zászlót nem sokkal később visszahelyezték a „templomra”.

Eileen Gebbie prédikál

Az ítélet jól példázza a „progresszió” erőinek fáradhatatlan tevékenységét, melynek végső célja az emberi mivoltunk felszámolása. A nyugati társadalomban szinte már befejezettnek tekinthető a nemzeti identitás felszámolása, napjainkban pedig az egészséges nemi identitások megkérdőjelezése és megszüntetése van soron. A végső cél, mely egyre világosabban kirajzolódik az emberi identitás megszüntetése a gépek és az emberek összeolvasztása révén, a materiális értelem, a ráció megtartása mellett a szellem totális kiiktatása.

(A Welt és az Iowa State Daily nyomán λ – Szent Korona Rádió)