Milánó belvárosa fölött is átvették a hatalmat a migránsok

Rendőrök számoltak be arról, hogy az olasz nagyváros, Milánó városközpontja fölött szinte teljesen átvették az uralmat a migránsok. Kiemelték, hogy a járőrözések immáron életveszélyessé váltak számukra. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Milánóban egyre inkább kicsúszik a hatóságok kezéből az irányítás a központi pályaudvar közelében, ahol fokozatosan átveszik a hatalmat az illegális bevándorlók, akik többnyire zsebtolvajlásból, rablásból és kábítószer-kereskedelemből élnek. Emellett egyre gyakoribbak a fegyveres összecsapások is a városnegyedben, amiknek a központi pályaudvar a fő helyszíne.

“Elmondom mi történik egy átlagos estén. A műszak gumibotokkal és pajzsokkal indul, amiket mindig kéznél kell tartani, mert a főpályaudvar – különösen a szökőkutak közelében – gyakorlatilag több országból származó bevándorlók enklávéjává vált. Etnikumok és nemzetiségek olvasztótégelye, amely ellenőrizhetetlen, pusztító helyzetet teremt. Az emberek szabadon üzletelnek, sokszor üvegekkel, kövekkel ütik egymást. De a helyzet nem változik a nap többi részében sem, ugyanezek az esetek ismétlődnek meg fényes nappal is”

– mondta Pasquale Griesi milánói rendőr

Ő emelte ki, hogy azáltal, hogy a területen járőröznek, életveszélyben vannak, s hozzátette,  hogy egy-egy intézkedést követően minden ott folytatódik, ahol a rendőrök véget vetettek a dolgoknak.

Olaszország: 13 éves kisfiút erőszakoltak meg migránsok

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)