Hát persze, hogy cigány volt a “katonaként”, állapotos nőt Miskolcon erőszakolni akaró

Így legyen ötösünk a lottón, amikor olvastuk, hogy Miskolcon egy “katona” próbált megerőszakolni egy állapotos anyukát, és a férj is csak álnéven mert nyilatkozni, mert “fél az elkövető családjától”. Ilyen a helyzet, fényes nappal Miskolcon. Minap Ózdon lincseltek meg majdnem egy idősebb traktorost, illetve a szintén Miskolcon történt tömegverekedés se rég volt, ahogy a kerepesi eset sem. Naponta jönnek a vadállatként viselkedő, a cigányság egyes elemeiről szóló hírek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az esetet egy belső, miskolci csoportban így írta le a megtámadott férje:

“Kedves Miskolci Lakosok!
Kérem, olvassátok el soraimat a saját és családotok biztonsága érdekében!
2022. június 20-án 17 óra tájban, fényes nappal Miskolcon, a Kálvária lépcsősoron (Népkerttől indul fel az Avasra a Herman Ottó Múzeum jobb oldalán) egy emberinek nem mondható, de jog szerint annak kezelendő élőlény megkísérelte megerőszakolni és megfojtani a feleségemet, aki 25. hetében járó, láthatóan is terhes (!!) fiatal nő, édesanya. Fényes nappal, munkából hazafelé sétálva! Az egyed beráncigálta a feleségemet a lépcső melletti bokrok közé, ott teperte le a földre, majd olyan szinten fojtogatta, hogy már-már egyértelmű volt: ennyi volt az élete neki és a kisbabánknak. A történet pikantériája az, hogy eközben a lépcsősoron elsétált egy ember, aki a segélykiáltások ellenére semmit sem tett, csak haladt tovább, mintha a világ legtermészetesebb eseménye lenne egy terhes nő megerőszakolása. Csak remélni merjük, hogy azért tett így, mert hangos zene szólt a fülében. De ki tudja?!
A történet a feleségem lélekjelenlétének köszönhetően nem fulladt óriási családi tragédiába, ugyanis a dulakodás közben sikerült tárcsáznia a segélyhívót, majd azt kihangosította, hogy az elkövető is hallja és bekiabálta a helyszínt a telefonba. A támadó ezt hallva megijedt, majd a telefont magához ragadva elmenekült a helyszínről.
És most a lényeg: nem vagyunk biztonságban! Se fényes nappal, se akkor, ha vannak járókelők az utcán. Az emberek jelentős része nem segít a másiknak, ezt már sokadjára tapasztaljuk. Mindenki belemélyed a telefonjába, vagy zenét hallgat, miközben az is lehet, hogy tőle 2-3 méterre valakinek épp óriási szüksége lenne a segítségére! Emberek! Ezt így nem lehet! Arra kérlek Titeket, hogy figyeljünk egymásra! Segítsünk egymásnak! Legyünk embertársai a másiknak! Mégis milyen világot élünk, ha fényes nappal egy terhes kismamának se segít senki, miközben épp megerőszakolni próbálják??! Torka szakadtából ordított, amíg tudott, de senki se segített! Ébredjünk már fel!
A történet ettől függetlenül viszonylag pozitívan zárult, mert a feleségem (önmagának köszönhetően) élve megúszta az esetet és a születendő gyermekünk is elméletileg jól van. A pszichikai következményeket inkább hagyjuk… Az elkövetőt 24 órán belül beazonosította és elfogta a rendőrség. Ezúton is köszönöm a munkájukat, ez vérprofi volt! A mentősöknek is kijár a köszönet és a hála. Milyen kár, hogy lassan mind elfogynak…
Kedves férjek és apák! A feleségeitek és lányaitok nincsenek biztonságban. Vigyázzatok rájuk és vigyázzunk egymásra! Szeretnénk olyan világban élni, ahol segítünk egymásnak és odafigyelünk a másikra.
A bejegyzés publikus, kérlek osszátok meg.
Köszönettel,
egy családjáért aggódó apa és férj közületek”
Az elkövető származására több utalást is tesz a poszt alatti hozzászólásokban a névtelen szerző, például:
“egyszerű felnyírthajú, nem ma barnult suhanc kinézet… ilyenből rengeteg van az utcákon.”
(Szent Korona Rádió)