Hét gyermekes családanyát vertek össze Pünkösd vasárnap a cigányok

Cigány állampolgárok verték össze saját szomszédjaikat a több napon át tartó keresztelő buli közben Kispesten. Az áldozat egy hétgyermekes családanya volt, akinek a segítségére siető családtagjait is brutálisan bántalmazták. Az áldozat “bűne” mindössze az volt, hogy nem tudta több napon keresztül hallgatni a szomszédban bömbölő zenét, és megkérte, hogy vegyék lejjebb a hangerőt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Ám akik befogadták, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek. Azoknak, akik hisznek nevében, akik nem a vérnek vagy a testnek a vágyából s nem is a férfi akaratából, hanem Istentől születtek. S az Ige testté lett, és közöttünk élt. Láttuk dicsőségét, az Atya Egyszülöttének dicsőségét, akit kegyelem és igazság tölt be” – szól a Keresztelő Szent Jánosnak tulajdonított, minden keresztelési szertartáson idézett bibliai igerész, amiből a kőbányai cigányok valószínűleg nagyon keveset érthettek meg.

A család a nagy napból a pünkösdi hétvégét kihasználva rögvest hármat csinált. Élő zenével és külön erre az alkalomra beszerzett erősítővel tudatták a környék minden lakójával az új jövevény érkezését.

Az elviselhetetlen lárma miatt több helyi lakos is bejelentést tett de a rendőrök nem igazán foglalkoztak az esettel. Végül a hétgyermekes családanya lánya ment át szólni, hogy legyenek kedvesek halkabban ünnepelni a keresztség számukra is kiszolgáltatott sákramentumát, de támadóék keresetlen szavakkal illették a fiatal lányt.

“Három napig tart a hétvége, még holnap is ez lesz, majd most hozzá szoktok a cigányokhoz”

– válaszolták pökhendien az agresszív férfiak.

Szóváltás után először őt, majd a segítségére siető édesanyját és édesapját is megtámadták, mindannyiukat többször is arcon ütütték. A Tények riportjából az is kiderül, hogy a hangoskodó támadók még a földön fekvő édesanyát is rúgdosták, ütlegelték.

Közvetlen életveszélyben egyik áldozat sincs, de mindannyian komoly sérüléseket szenvedtek.

Az anya hosszú percekig magatehetetlenül feküdt a földön, a támadásnak végül a mikrobuszokkal kiérkező rendőrök vetettek véget.

A megtámadott családtagokat kórházba szállították, az édesanyát sérülései miatt az orvosok bent is tartották. A rendőrség súlyos testi sértés miatt kezdte el a nyomozást.

Egy terhes cigány nő vert össze, majd rabolt ki egy 90 éves asszonyt

Cigánybűnözés Kerepesen: A polgármester tiltakozik az ügyészség megengedő határozata miatt

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)