Nemi erőszakkal, támadásokkal tartják rettegésben a drogos migránsok Franciaország lakóit

A Franciaországba özönlött migránsok egyre agresszívabbak és gátlástalanabbak. Az emberek már a békés, kamerákkal ellátott, turisták által gyakran látogatott területeken, és magántelkeken sincsenek biztonságban. Most egy angol turista lány, és egy francia férfi esett áldozatul. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Néhány hete Nizza leghíresebb terén, a turisták által rendszeresen elözönlött Place Garibaldin erőszakolt meg korán reggel egy angol turista lányt egy migráns. Az áldozat épp a szállására tartott, amikor a téren megragadta az erőszakoló, fogdosni kezdte, nyílt erőszakot követett el rajta, majd az első utcába berángatta, levetkőztette és megerőszakolta.

A tettest a térfigyelő kamerák segítségével hamar elfogták, nemsokára kiderült, hogy

néhány napja érkezett illegálisan Lampedusa szigetére, onnét szökött tovább. A rendőrök szerint drogozott is.

Azonban nem egyedülálló, hogy a közelmúltban drogos illegális bevándorló követett el bűncselekményt Franciaországban. Iserében kis híján agyonvert három, szintén törvénytelenül az országban tartózkodó migráns egy francia férfit, aki néhány heti távollét után ment haza, és az fogadta, hogy a lakásába betört három bevándorló. A bűnözők nem elmenekültek, hanem a tulajdonost próbálták elzavarni, ami nem sikerült, ezért össze-vissza verték. A migránsokat később elfogták, és

rengeteg drogot találtak náluk. Hármójuk közül a legfiatalabb 16 éves volt…

Szurkolókra fogták a BL döntő csúszását, pedig a kislányokat erőszakoló migránsok voltak az okai

28 gyermeket, köztük csecsemőket erőszakoló migránst tartóztattak le Franciaországban

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)