Lecsukhatnak egy feministát, aki azt mondta: A férfiak nem lehetnek leszbikusok

A nyugati genderőrület teljesen abszurddá teszi a progresszívok helyzetét is. A “régi” irányelveket követők már nem tartoznak a közkedveltek közé, ezért akár három év börtönt is kaphat egy norvég feminista, aki állítólagosan „gyűlöletkeltő” tweeteket írt egy magát leszbikus nőnek valló férfinak. A kérdéses tweeteket Christine Marie Jentoftnak, a Foreningen FRI transzaktivista csoport képviselőjének címezték, aki eredetileg egy férfi, s most leszbikus nőként azonosítja magát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Christina Ellingsen, a Women’s Declaration International (WDI) nevű globális feminista szervezet tagja ellen rendőrségi vizsgálat folyik, egy tweetben tett állítása miatt, amelyben a transzaktivista FRI csoportot kritizálta.

“Miért tanítja az FRI a fiataloknak, hogy a férfiak is lehetnek leszbikusok? Ez nem konverziós terápia?”

– írta ki twittere Ellingsen.

Megkérdőjelezte továbbá az FRI tanácsadójának, Christine Jentoftnak a legitimitását, aki leszbikusként azonosítja magát annak ellenére, hogy biológiai férfinak született.

“Jentoft, aki férfi és az FRI tanácsadója, leszbikusnak adja ki magát – ennyire elmebeteg a szervezet, amely állítólag a fiatal leszbikusok érdekeinek védelmében dolgozik. Hogyan segít a fiatal leszbikusoknak, ha a férfiak is leszbikusnak vallják magukat?”

– tette fel a kérdést a norvég feminista.

“Te férfi vagy. Nem lehetsz anya.” – mondta állítólag Ellingsen Jentoftnak.

“Normalizálni azt az elképzelést, hogy a férfiak is lehetnek anyák, a nőkkel szembeni diszkrimináció egy meghatározott formája.”

“Az Amnesty International is zaklatással vádolja Ellingsent, amiért az országos televízióban azt mondta, hogy Jentoft férfi.” – számol be a Reclaim the Net.

Norvégia gyűlölet-bűncselekményekre vonatkozó törvényeit tavaly drákói szigorítással bűncselekménynek minősítették a nemi ideológia kritizálását, és Ellingsen akár három év börtönbüntetésre is számíthat, ha elítélik.

“Bizonyos csoportok számára az a tény, hogy a nők és a lányok nők, a férfiak pedig nem lehetnek nők, lányok, anyák vagy leszbikusok, gyűlöletnek számít.”
– mondta Ellingsen a Reduxxnek, hozzátéve, hogy a rendőrség azért nyomoz ellene, mert “a nők jogaiért kampányolt”.

“Az a tény, hogy a rendőrségnek jogilag lehetősége van nyomozni és üldözni azokat a nőket, akik a nők jogaiért tevékenykednek, aggasztó.”
– mondta Ellingsen.

“Ez új terület Norvégiában, ezért fontos a nyomozás kimenetele, mind az, hogy az ügyet elutasítják-e, mind az, hogy bírósági tárgyaláshoz vezet-e.”
– tette hozzá.

A precedenst azonban már megteremtette egy 2021-es eset, amikor egy norvég férfit három hétre börtönbe zártak és pénzbírságra ítéltek, amiért “félreérthetően” bánt egy transzneműként azonosított személlyel a Facebookon – írta meg a Summit News.

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQP propagandát

A feminista írónő élve elégetéséről is fantáziál a transz szerző nemrégiben megjelent könyvében

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)