A feminista írónő élve elégetéséről is fantáziál a transz szerző nemrégiben megjelent könyvében

Ha valakinek kétsége támadna azzal kapcsolatban, hogy mennyire agresszív az LMPTQP propagandát terjesztők tábora, ajánljuk figyelmébe a transznemű Gretchen Felker-Martin könyvét, mely arról szól, hogy a három transzszexuális főszereplő “transzfóbokat” gyilkol egy posztapokaliptikus világban. A regényben még a nyíltan feminista J. K. Rowling is helyet kap, aki élve ég el egy kastélyban a történet szerint. Szörnyű jövőt feltételezhetünk akkor, amikor már a harcos feministákat is ellenségnek tekintik a legpusztítóbb eszmék képviselői.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Gretchen Felker-Martin transznemű nő könyvének története már önmagában, a genderideológia nélkül is elég beteg lenne. Középpontjában két transznemű nő és egy transznemű férfi áll, akik posztapokaliptikus világban élnek, miután egy vírus zombivá változtatta az embereket. A főszereplők azzal töltik napjaikat, hogy emberek szerveit gyűjtik össze, miután megölték őket. A “főhősök” főleg transzfób személyeket gyilkolnak, miközben vademberek falkái és saját démonjaik elől menekülnek, amikből gyaníthatóan jócskán akad a szerzőnek is.

A regényben a Harry Potter sorozat írója is felbukkan, aki bent ég egy kastélyban és ott leli halálát.

Rowlingot már korábban TERF-nek, azaz transz-kirekesztő radikális feministának bélyegezték, valamint kizárták a saját könyvéből készült film 20. születésnapi ünnepségéből is, az LMBTQP-lobbi nyomására. Halálos fenyegetések érték a Troubled Blood című új bűnügyi regénye miatt is, melyben egy transzvesztita gyilkos sejthető egy nő titokzatos eltűnése mögött.

„Egy nagyon szép csőbombát kívánok neked a postaládádba”

– ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel halmozták el a tolerancia bajnokai.

Márciusban az új normalitásellenes regény írója, Felker-Martin a Twitteren így harangozta be a regényt: „Ha eleged van a transzfób idióták által írt genderpestis regényekből, próbáld ki a MANHUNT című regényemet, amelyet egy transz nő írt a transz közönségnek. Transz leszbik szerelembe esnek, d*gnak és gyilkolnak TERF-eket, vademberek randalíroznak a vadonban, J. K. Rowling meghal, stb.”

„Miatyánk, aki az anyánk vagy” – Így “imádkoznak” a degeneráltságukat másokra erőltető genderlobbista svájciak

“Férfinak és nőnek teremtette őket” – szentszéki kiadvány a gender-ideológiáról

Nem elmebetegek az LMBTQP személyek? Csecsemőnek képzeli magát egy transznemű gyilkos

(Origo – Szent Korona Rádió)