Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQP propagandát

Az Európai Unió több mint 200 ezer euró értékben finanszírozott olyan projekteket egy ifjúsági program keretében, amelyeken a “drag queen” életmódról tartottak oktató előadásokat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az “Erasmus+” egy olyan uniós program, amely több milliárd eurós keretből gazdálkodik és elsősorban fiatalok oktatására, valamint ifjúsági sportrendezvényekre lehet költeni. Számos támogatott projekt szerepel a listán, amelyek között LMBTQP szervezetek is megtalálhatók – derül ki Nikolaus Fest német európai parlamenti képviselő kutatásaiból.

A listán virít például egy berlini csoport, a Critical Queer Solidarity workshopja, amely a Drag It Up nevet kapta, és amelyet csaknem 22 ezer euróval finanszíroztak az európai adófizetők. 2021 novemberében a német fővárosban rendezett Drag It Up szemináriumot az Európai Unió “ifjúsági csereprogramként” könyvelte el. Az esemény hirdetésében egy női ruhába – hiányosan – felöltözött, kisminkelt férfi szerepelt. A Critical Queer Solidarity szervezet azt állítja, hogy a Drag It Up-ot a “queer fiatalok önbizalmának erősítése” érdekében rendezik meg. Azt remélik, hogy a szeminárium segítségével bátrabban elhelyezkednek majd a művészek és az előadóművészek világában. Az oktatásokon az aberrált fiataloknak megtanítják a sminkelés csínját-bínját, de betekintést nyerhetnek a parókaviselés legújabb trendjeibe és azt is megtanulhatják, hogy hogyan kell magassarkú cipőben járni. Emellett a résztvevők olyan módszereket is elsajátíthatnak, amelyekkel könnyebben elmoshatják a normális szerepeket a közösségekben. A prospektus szerint a szeminárium résztvevői “megismerkedhetnek a berlini drag és queer szcéna gazdag sokszínűségével”.

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottságnak rendkívül fontos, hogy erre költse az európai adófizetők pénzét, hiszen a kedvezményezettek listája folytatódik. A Queer Matters nevű – szintén német – szervezet “What’s Masculinity?” csereprogramját 15 450 euróval támogatta az Ursula von der Leyen vezette uniós intézmény, míg a “Queer History Matters” elnevezésű programot 14 028 euróval. Eközben Oldenburgban a “TransYouth” nevű program több mint 28 000 eurót kapott.

Nikolaus Fest, az Alternatíva Németországért (Alternative für Deutschland, AfD) európai parlamenti képviselője és a párt delegációvezetője évek óta kutatja ezt a kérdést. A Breitbart Londonnak azt nyilatkozta, hogy

“Azzal, hogy az adófizetők pénzét rúzsleckékre és férfiaknak szánt csipkés fehérneműkre pazarolja, az EU azt mutatja, hogy minden áron elszántan követi az elvárt nézeteket. Ez a pazarlás egy újabb részlete az EU folyamatos kultúrharc-sorozatának. Az ilyen ostobaságok miatt az ember legszívesebben megnézné a dátumot, és remélné, hogy ez csak egy áprilisi tréfa, de sajnos ez a tragikus valóság.”

Az Európai Unió az Erasmus-programon keresztül további 670 500 eurót költött más LMBTQP projektekre. Ezeknek az a célja, hogy népszerűsítsék az újfajta gender-ideológiát és támogassák a queer bevándorlókat.

Már a “fiús” és “lányos” színeket is kivetette az LMBTQP-lobbi a gyerekjátékok reklámjaiból

10 vezető szakember fejezte ki ellenvéleményét a Magyar Pszichiátriai Társaság Elnökségének LMBTQP-lobbit mosdató állásfoglalásáról

(V4 Agency nyomán Szent Korona Rádió)