Amikor a moderneknek fáj az igazság: letiltották a liberális tartalmakat gyűjtő és leleplező Instagram oldalt

Korábban már bemutattuk a Libs of TikTok, azaz a TikTok libsijei Twitter oldalt, mely főként az amerikai iskolákban és óvodákban dolgozó vadliberális tanárok saját készítésű videóit teszi közzé, hogy a világ elé tárja, mi zajlik a “művelt nyugaton”. A valóságot azonban úgy tűnik, az Instagram üzemeltetői nem tudják elviselni, ugyanis ezen közösségi hálózaton működött profiljukat egyszerűen letiltották.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 170 ezer követővel rendelkező fiókot csütörtökön tiltotta le az Instagram, amiről a közösség – 1.2 millió követővel rendelkező – Twitter oldalán számolt be. Az Instagram a tiltást mindössze annyival indokolta, hogy az oldal “megsértette a közösségi normákat”. A fióknak 30 napja van arra, hogy fellebbezzen az Instagram döntése ellen. Ha a közösségi oldal a fellebbezésnek helyt ad, akkor a fiókot visszaállíthatják, de erre alig van esély.

Hozzá kell tennünk, hogy az oldal nem saját, “homofób”, “rasszista” tartalmakat, hanem a szélsőséges baloldali tanárokét tette közzé, így az Instagram lépése csak azt bizonyítja, hogy fáj nekik az igazság, és nem tudnak szembenézni vele; továbbá nagy valószínűséggel a tiltás azért jött, hogy a billegőket nehogy a normalitás irányába fordítsák a nyilvánosságra hozott botrányok. Kíváncsiak volnánk, hogy a képek és videók eredeti tulajdonosainak is letiltották-e a profiljukat…

Ők az igazi veszélyeztetők: tőlük óvd a gyermekeidet! – LMBTQP-lobbit támogató tanárok (II. rész)

Ahol következetesen betartatják a törvényeket – Kirúgták az LMBTQP lobbista tanárt Floridában

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)