Soros György embere miatt érezhetik veszélyben magukat a New York-iak

Egyre kevésbé érezhetik magukat biztonságban az emberek New Yorkban. Amióta balliberális kerületi ügyész van, szinte mindennapossá váltak az utcai lövöldözések, a bandaháborúk és az erőszakos támadások.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Alvin Bragg manhattani ügyészt a Color of Change PAC segítségével választották meg 2021 őszén, amelynek Soros György 1 millió dollárt adományozott. Átfogó változtatásaival Bragg arra ösztönözte az ügyészeket, hogy ne emeljenek vádat fegyveres rablás esetén, helyette pedig a gyanúsítottakat csak lopással vádolják. A büntetés így legfeljebb egy év börtön lehet egy ilyen bűncselekményt követően.

A balliberális ügyész azt vallja, hogy a börtönbüntetésnek csak az utolsó lehetőségnek kell lennie – annak ellenére, hogy egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el New York utcáin a börtönből idő előtt szabadult visszaeső bűnözők. Ennek fényében nem csoda, hogy az óriási metropoliszban az utóbbi hónapokban egyre inkább elszabadult a pokol, ma már a rendkívül előkelő Upper East Side lakónegyedben sincsenek biztonságban az emberek. A napokban egy maszkos férfi az utcán késelt meg egy járókelőt, a támadásról egy videót is közzétett a rendőrség.

A felvételen az látszik, hogy a támadó egy elektromos biciklivel érkezett a helyszínre nem sokkal ebédidő után. Amikor leszállt a kerékpárról, odament egy járókelőhöz, egy kést vett elő a zsebéből és többször megvágta az áldozata karját és hátát. A támadó végül elmenekült, a rendőrök azóta is keresik, de még csak azonosítani se tudják.

Egy másik esetben egy néger brutálisan megvert egy 67 éves ázsiai nőt, akinek eltört az arccsontja és agyvérzést kapott a támadás során. Az néger férfi először hátulról ököllel megütötte az ázsiai nőt, majd másfél percig verte, végül egyszerűen otthagyta a földön vonagló áldozatát.

Mégsem ezek voltak a legbrutálisabb esetek az elmúlt hetekben. A legvéresebb támadás az egyik metróban történt, amikor egy férfi több embert is meglőtt a reggeli csúcsforgalomban. A szemtanúk szerint a támadó előbb füstbombákat dobott az emberek közé, majd egy automata fegyverrel összesen 33 lövést adott le. A támadásban többen súlyosan megsérültek.

Nem ez volt az egyetlen lövöldözés, ami a New York-i metrón történt. Egy másik vonalon egy fegyveres férfi mellkason lőtt egy utast a Manhattan-híd közelében, amely Manhattan alsó részét köti össze Brooklynnal. A szemtanúk elmondása szerint a támadást nem előzte meg szóváltás vagy dulakodás, a férfi hirtelen lőtt rá az áldozatára, aki később a kórházban belehalt a sérüléseibe. A lövöldözőt nem sokkal a támadás után elfogták, de még mindig nem ítélték el. Az elmúlt hónapban 98 erőszakos bűncselekményt követtek el a metrókon.

Hatványozottan növekedett a Soros-ügyészek uralta körzetekben a bűnözés Amerikában

Soros-szervezetek lehetetlenítenék el a kereszténység hiteles képviselőit az USA-ban

(V4 Agency nyomán Szent Korona Rádió)