Kiszakadni egy hétre a modern világból – Vármegyés Ifjúsági Tábor 2022-ben is!

Idén is megszervezi a HVIM a Vármegyés Ifjúsági Tábort, ahová várják a 15 év feletti, harcos mentalitású, hagyományhű fiatalok jelentkezését. A tábor augusztus 7-14. között kerül megrendezésre Gödöllőn, erdei körülmények között. Idén az eddigiektől eltérően külön szervezik a gyerektábort, és az ifjúsági tábort, így lehetőség lesz jobban korosztályra szabni a programokat. Alább a Mozgalom felhívását olvashatjátok!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ez nem egy gyermekmegőrző, vagy fiatalok értelmetlen időtöltésére szolgáló tábor. Törekszünk a valódi ifjúságnevelésre. Ugyanis a mai fiataloknak szüksége van egy olyan közösségre, amely a hagyományos tradicionális értékek átadására törekszik, és a táborozók fejlődését, tanítását helyezi középpontba. Míg az iskolákban különböző érzékenyítésekre kerül sor és a liberális nézetek érvényesülnek, addig nálunk a fegyelemre, a bajtársiasságra, a hierarchia tiszteletére, a komfortzónájukból való kilépésre és a különböző férfi, illetve női szerepek elsajátítására helyeződik a hangsúly. Itt bizony a normalitásért való kiállásra nevelünk egyfajta harcias, a modern világgal szembeni lázadó hozzáállással.

Ha érdekel a történelem, és szeretnél minél többet megtudni hazánk hőseiről, vagy elmélyedni a vallások tanításaiban, esetleg szívesen meghallgatnál egy előadást a jobboldali családmodellről, akkor köztünk a helyed! Nemcsak hagyományőrző és sport foglalkozásokra, illetve interaktív programokra kerül sor, hanem a fiatalokat megoldandó szituációk elé állítjuk, megtanítjuk őket gondolkozni, csapatban dolgozni, felelősségteljesen viselkedni – már amennyire ezt egy hét alatt lehetséges.

Összességében itt nemcsak a tudásvágyadra lesz szükséged, hanem váratlan kihívásokban, kalandokban és bátorságpróbákon is helyt kell állnod!

A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár. A szállás és az egész tábor erdei környezetben kerül megtartásra, nomád tábornak minősül! Kizárjuk a modern világot.

Ha felkeltettük a figyelmedet, akkor jelentkezz a [email protected] email címen a teljes neved, életkorod és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.

Ne habozzatok, legyen kinek átadni a zászlót! Lázadj a modern világ ellen, a normalitásért!

A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Ifjúsági Tábor Facebook-oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket.

Az ifjabbak számára is van lehetőség az élményszerzésre, ugyanis nyár elején pedig gyermek tábor kerül megtartásra.

Nézd meg az alábbi videókat a korábbi táborokról, illetve olvasd el a beszámolókat:

A 2021-es Vármegyés Ifjúsági Tábor, avagy a nemzeti utánpótlás nevelése (Képes beszámoló)

A modern oktatáson túl – megváltozva mentek haza a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborból

(Szent Korona Rádió)