LMBTQP-ellenes a majomhimlő: a legtöbb fertőzött homoszexuális férfi

Hiába a nyugati világ érzékenyítő politikája, a természet közbeszól. Az újonnan Amerikában és Európában is fertőző majomhimlő – amit feltételezhetően az afrikai migránsok hurcoltak be – most a leg-LMBTQP-ellenesebb jelenség, ugyanis a deviánsok beteges életmódjuk eredményeképpen a veszélyeztetett kategóriába tartoznak, amit az is bizonyít, hogy a legtöbb fertőzött homoszexuális.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nagy-Britanniában hét személyt igazoltak az afrikai majomhimlővel való megbetegedéssel, de mostanra már Spanyolországba, Portugáliába is átterjedt, sőt Ausztriában is azonosítottak már egy esetet. A spanyol egészségügyi hatóságok szerint csak Madridban fertőződött meg nyolc ember a himlővel, Portugáliában pedig e hónapban 20 gyanús, és 14 megerősített eset volt.

Eddig a tünetek meglehetősen enyhék, leginkább a láz, hidegrázás, fejfájás, izomfájdalom, a nyirokcsomók duzzanata és extrém fáradság a jellemző. A láz után pedig 1-5 nappal a kiütések átterjednek az arcra és az egész testre. Néhány nap múltán azonban a tüneteknek el kell múlniuk. A majomhimlő néhány, elenyésző kivételtől eltekintve eddig főként az afrikai kontinensen fordult elő.

Érdekes megfigyelési szempont a mostani esetekkel kapcsolatban, hogy

az összes madridi fertőzött homoszexuális férfi,

mely tény azt feltételezi, hogy a fertőzés a testváladékon keresztül történt. Egyébként fel is hívják a figyelmet arra, hogy a deviánsok különösen veszélyeztetettek, ugyanis az anális közösülés szabad útja a himlő terjedésének. Azt is kijelentették, hogy még az AIDS is kevésbé fenyegető számukra, mint a tárgyalt betegség.

Az afrikai majomhimlő terjedése Európában egyértelműen a migrációra vezethető vissza, ugyanis Spanyolország és Portugália az afrikai migránsútvonalak kapuja, Nagy-Britannia pedig az egyik fő célország. Más nem is hiányzott nekünk, mint egy általuk behurcolt vírus…

A vakcinagyártás máris az egekbe szökött, aminek legmegdöbbentőbb része az, hogy a Biden-kormány 119 millió dollár értékű vakcina adagot rendelt azután, hogy egyetlenegy fertőzöttet regisztráltak náluk. Hozzá kell tenni, hogy május eleje óta több országban 25 megbetegedést jelentettek. Ezek tekintetében a himlő a COVID-19 járványra enged asszociálni, hiszen a megbetegedések és az oltóanyagok mennyisége igen eltérő.

Migráns gyerekek verik és alázzák a gyámoltalan kortársaikat Svédországban

Egészségügyi kockázatot jelenthetnek az ukrajnai menekültek?

Már a “fiús” és “lányos” színeket is kivetette az LMBTQP-lobbi a gyerekjátékok reklámjaiból

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)