Görögországban betiltották a nemi zavarokban szenvedő gyermekek gyógyítását

A balliberális államok nagy részében korlátozzák már a nemi zavarokban szenvedő személyek gyógyulási lehetőségeit. Például Franciaországban és Izraelben betiltották a reparatív terápiákat, Kanadában pedig már 5 év börtön járhat, ha nem fogadod el, hogy LMBTQP személy a gyermeked. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

A sorhoz most Görögörszág is csatlakozott, ahol betiltották szerdán a kiskorúaknak kínált reparatív terápiát, ami gyakorlatban a nemi zavarok meggyógyítására irányuló beavatkozás. Ezután a nagykorú páciens kifejezett beleegyezésre lesz szüksége az ilyen kezelések elvégzéséhez, de kiskorúakon beavatkozás egyáltalán nem lesz elvégezhető. A törvény megsértői pénzbüntetésre és börtönbüntetésre számíthatnak.

A görög parlamentben a legfőbb érv a reparatív terápiák ellen az áltudományosságot hozták fel indokként. Ez csak azért vicces, mert bármilyen új őrülettel előáll egy, az LMBTQP-lobbit támogató “szakember”, annak a vívmányait azonnal tudományosnak minősítik, de az évek hosszú munkája által csiszolt jól működő kezelések áltudományosak…

A törvény bejelentését megfejelték azzal is, hogy kijelentették, miszerint betiltják azon csecsemők műtéteit is, akik valamilyen genetikai hiba miatt nem 100%-osan a nemüknek megfelelő adottságokkal rendelkeznek, ugyanis ők biológiailag se nem fiúk, se nem lányok, hanem interszexuálisak a görögök szerint. A csecsemőkorban elvégzendő műtéteket így későbbiekben súlyos pénzekért fogják csak tudni elvégeztetni az ezáltal bajban hagyottak, vagy a valóban áltudományos állítások miatt szenvednek majd pszichológiai zavarokkal, mert nem tudnak majd dűlőre jutni a rájuk pecsételt interszexuális énnel.

Interszexuálisnak bélyegezné a Háttér Társaság a fitymaszűkülettel születetteket?

LMBTQP aktivisták fenyegetései miatt cenzúrázza a biológiát a Londoni Tudományos Múzeum

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)