Franciaország is szenvedésre ítéli a nemi zavarban szenvedőket

Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Kanadában börtönbüntetés terhe mellett betiltották a homoszexuálisokon segítő terápiákat, melyek a normalitásra vezetnék vissza őket. Most Franciaország döntött úgy, hogy az árok szélén hagyja a szenvedőket.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A francia parlament immáron elfogadta azt a törvénytervezetet, mely bűncselekményként kezeli az LMBTQP nemi diszfóriákban és mentális betegségekben szenvedő emberek gyógyítására irányuló kezeléseket, az úgynevezett konverziós terápiákat. Tehát innentől fogva önkéntesen sem lehet jelentkezni a zavarokat rendbehozó eljárásokra. 

Tehát bő negyven évvel azután, hogy a tudománytalan szempontok és az agresszív aktivisták nyomásának következtében kivették a bűncselekmények és betegségek listájáról a homoszexualitást, most új bűncselekményt vezettek be a büntető törvénykönyvben: a konverziós terápiát végzők két év szabadságvesztéssel és 30 ezer eurós pénzbírsággal sújthatók. Amennyiben a bíróság úgy ítéli meg, a büntetés 3 évre is kiterjeszthető.

Az 577 fős alsóházban megjelent 142 képviselő közül, tehát 25%-os részvételi aránnyal megszavazták a tervezetet, amelyet a szenátus január 20-án szintén egyhangúlag már megszavazott második olvasatban.

A szavazást követően minden képviselő és szenátor a tribünön elismételte: “nincs mit gyógyítani”.

A normalitást célzó terápiák egyébként eddig is büntethetőek voltak, ha a bíróság úgy ítélte meg, hogy annak folyamán morális zaklatás, erőszak vagy törvénytelen orvosi gyakorlat következett be.

A balliberálisok hozzáállásának szintjét az is jól mutatja, hogy a terápiák során alkalmazott önmegtartóztató gyakorlatokat és vallásos rítusokat sérelmezik a leginkább.

Franciaország tehát továbbra is tartja magát az 1789-es forradalom szellemiségéhez: “Liberté, égalité, fraternité, ou la mort! Szabadság, egyenlőség, testvériség, vagy halál!”

(Index nyomán Szent Korona Rádió) 

Felhagyott transzneműségével, halálosan megfenyegették

Még a négerek is tudják: az LMBTQP a legveszélyesebb járvány a világon