LMBTQP aktivisták fenyegetései miatt cenzúrázza a biológiát a Londoni Tudományos Múzeum

A brit fővárosban található Tudományos Múzeum a transznemű aktivistáktól kapott bírálatok miatt kényszerült átalakítani az emberi test biológiájáról, a női és férfi nemről szóló tudományos kiállítását, pedig azon már eddig is olyan tárgyak voltak fellelhetőek, amik a transzlobbi kedvében járhattak, például a női melleket leszorító mellény és a tesztoszteront folyamatosan adagoló bőrtapasz.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

 

A Londoni Tudományos Múzeumot azzal vádolták meg az aktivisták, hogy a „Fiú vagy Lány” címet viselő tárlat szervezői elmulasztották bemutatni a nembináris, a transznemű, az interszexuális vagy magukat egyik nemhez sem soroló embereket és testeket, és így a kiállítás üzenete kirekesztő, nem inkluzív. A célkeresztbe került kiállítás ugyanis eredetileg arra fókuszált, hogy a hormonok és a kromoszómák hogyan hozzák létre a tudomány által ismert két hivatalos nem, a férfi és a női nem közötti különbségeket, ami a transzlobbi képviselőinek szúrta a szemét.

A múzeum vezetése ezért a brightoni Transzológia Múzeumhoz fordult útmutatásért és szakmai tanácsért: miként kellene a transzneműek szempontjait is megjeleníteni a tudományos kiállításon, mindezek mellett egy közleményben azt is megemlítették, hogy már régebben is bekerültek a transzneműek  a tárlatvezetés tárgyában. Például az is szóba kerül ezeken az eseményeken, hogy léteznek olyan emberek, akik úgy érzik, hogy „rossz testbe születtek meg”, illetve elmagyarázzák, hogy az egyén neme a születéskori fizikai adottságokra utal, míg a nemi identitás azoktól teljesen eltérő lehet. Mindezek mellett olyan tárgyakat is bemutatnak a kiállításban, ami az ember nemének megváltoztatását segítik elő.

De ezek az intézkedések se hatották meg az LMBTQP lobbit, hiszen a transznemű aktivisták már 2016 óta bírálják a kiállítást. Az első támadás egy olyan tudományos tény kiírása miatt érte a szervezőket, miszerint az X és Y kromoszómák határozzák meg az egyén biológiai nemét.

Transznemű Szűz Máriaként tetszeleg az Európai Parlament nagykövete

10 éve szabadon propagálják a transzneműséget is a magyar iskolákban – Akár 10-11 éveseket is megronthattak

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)