Izraeli veteránok csatlakoztak Ukrajnához a háborúban

A nyugati támogatottságot élvező Ukrajna mellett fognak harcolni az izraeli különleges erők veteránjai is. Az egyik ukrán képviselő kiemelte, hogy a zsidók érkezésével keresztények és muszlimok védelme is a cél. Megkérdeznénk, hogy ezt a hozzáállást miként vállalnák, ha otthon sem tanúsítják, és kitől akarják megvédeni a keresztényeket és muszlimokat Ukrajnában?

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Olekszij Goncsarenko ukrán képviselő jelentette be pénteken Telegram csatornáján, hogy megérkeztek az izraeli különleges erők első veteránjai Ukrajnába, hogy Ukrajna oldalán harcoljanak az oroszok ellen:

“Sábát sálom! Nemcsak azért, mert most kezdődött a sábát, barátaim, hanem azért is, mert az izraeli különleges erők első veteránjai már megérkeztek Ukrajnába.”

– írta az ukrán képviselő. A túlmisztifikált orosz-ellenes megnyilvánulás most sem maradhatott el, Goncsarenko megjegyezte, hogy ezek a katonák segítenek Ukrajnának harcolni “a sötétség ellen”.

“Ukrajnában háború folyik, amelyben keresztények, zsidók, muszlimok és más hívők harcolnak egységben az “orkok” ellen”

– magyarázta Goncsarenko. Tehát most épp fontosak a keresztények és muszlimok az izraelieknek… És mi van például a palesztinok ellen elkövetett sorozatos atrocitásokkal, kegyetlenkedésekkel? Vagy a húsvéti szertartásokra igyekvő vegzált emberekkel?

Korábban egyébként az izraeli ukrán nagykövetség önkéntesek aktív toborzásába kezdett Izraelben az orosz hadsereg elleni harcra, amihez a személyes adataikat és esetleges “katonai szakterületüket” kérték el.

Szlovák abszurdum: az EU-val fizettetnék ki az Ukrajnának adott fegyvereket

Több amerikai prominens személy állítja az “orosz propaganda” igazát: a CIA alakulatokat képzett Ukrajnában

(Neokohn nyomán Szent Korona Rádió)