Mise bemutatása közben késelt meg Franciaországban egy papot

Franciaországban elképesztő méreteket öltött már a keresztényellenesség. Most egy katolikus papra támadott rá misézés közben egy férfi. Több késszúrással megsebesítette, s a segítségére siető apácát sem kímélte. Istennek hála mindketten életben maradtak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Franciaországban, Nizzában mutatott be a pap szentmisét, amikor egy férfi késsel rátámadott. Az egyik apáca rögtön segítségére sietett, s sikerült is a támadó kezéből kicsavarni az eszközt, ugyanakkor ő is vágásokat szenvedett el. Sajtóhírek szerint sem a pap, sem a nővér nincsenek életveszélyes állapotban. A 31 éves tettest sikeresen elfogták.

A francia abszurd azonban ezen esetben is azonnal megmutatkozott. A rendőrség a körzetben a fokozott rendőri jelenlét megoldása helyett arra szólítja fel a hívőket, hogy nem menjenek inkább a templom közelében. A város polgármestere pedig sajnálatát fejezte ki az eset kapcsán, de állítja, hogy ő a férfin a zavarodottság jeleit látta. Ezen esetben is csak fogyatékosnak bélyegzik majd a tettest, és szabadon távozhat?

Migránstámadás a körmenet ellen Szeplőtelen Fogantatás ünnepén Franciaországban

Katedrálist felgyújtó migráns gyilkolt meg egy papot Franciaországban

28 gyermeket, köztük csecsemőket erőszakoló migránst tartóztattak le Franciaországban

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)