Civileket használnak élő pajzsként a baromarcú azovosok Mariupol maradékában

Mint ismeretes, Mariupolt védő, vadsoviniszta, 2014-től az oroszajkú lakossággal kegyetlenkedő, zsidó oligarcha által alapított, magát nácinak tartó Azov-zászlóalj (értsd: nagyon zavaros, mint a fenti fénykép, Nato és horogkeresztes zászló együtt) maradéka még mindig nem adta meg magát Mariupolban, hanem az Azovstal nevű gyárnegyedbe húzódott vissza, azoknak a pincéiben és bunkereiben alakítottak “erődöket”. Gyakorlatilag egy-két százan maradtak, a város 90-95%-a már elesett. Ők azonban most – talán az utolsó – segélykiáltást tették közzé a Telegram csatornájukon: civileket tartanak élő pajzsként maguknál.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…  

Lassan érthetővé válik minden mozzanat Mariupol körül, például, hogy miért nem jött létre úgy, ahogy kell egy humanitárius folyosó. Például azért, mert álruhában szöktek meg ukrán katonák tömegesen, vagy mert a francia katonai tanácsadók is menekültek volna, illetve pontosan azért, mert a vadsoviniszta hasznos idióták élő pajzsként használják a civil lakosságot. Mostani segélykérésükben azt állítják konkrétan, hogy a saját családtagjaik, illetve átlag lakosok is vannak velük az Azovstalban. Ennek fényében válik érthetővé az is, hogy miért nem bombázták még porig őket, hiszen – mint írják ők is-,  a nagyszámú civil jelenlétet az oroszok is tudják.

Tetszett volna akkor gondolkozni, amikor örültek Izrael pénzének és fegyverzetének, amikor a CIA-báb Zelenszkij parancsára hadba vonultak USA érdekekért, vagy amikor orosz lakosokkal szemben kegyetlenkedtek. Úgy tűnik, hogy ők legalább a háború után nem fognak Kárpátalján már magyarokat vegzálni…

(Szent Korona Rádió) 

Kiket rejt Mariupol Azov-erődje?

Katonai elemző cáfolja a bucsai vérengzés orosz érintettségét?