Az LMBTQP-lobbi törekvései ellen kampányol az Egard Watches luxus óramárka

A profitorientált cégeknek mostanság óriási előnyökkel jár a genderlobbi támogatása különféle reklámokkal, az Egard Watches luxus óramárka mégsem ezt az utat választotta. A vállalat a valódi nőkért állt ki legújabb kampányában és elítélik a transznemű sportolók térnyerését, amit a “fair playtől” teljesen eltávolodva vittek véghez a női sportágakban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A floridai székhelyű óramárka megjelentette a Mi a nő? elnevezésű reklámvideóját, melyben kifejtik, hogy a modern romboló erők azon munkálkodnak, hogy a nőiesség „elveszítse minden értelmét”.

„Meddig ülünk tétlenül és hagyjuk, hogy a szent nőiesség minden értelmét elveszítse?”.

„Olyan reklámkampányt készítettünk, amely ünnepli nagyanyáinkat, anyáinkat, testvéreinket, nagynénjeinket és lányainkat, és mindent, amit ők képviselnek, hogy éles kontrasztot állítsunk azokkal a hazugságokkal szemben, amelyeket mindannyiunknak mondanak” – tette hozzá Ilan Srulovicz szinész, a márka alapítója kifejezve, hogy ezzel, a genderlobbival ellentétben ünnepelni kívánják a valódi nőket és nem pedig diszkriminálni.

„A transzneműek jogainak szorgalmazása már nem az egyenlőségről szól, hanem egy ügyesen kitalált hazugságról, amely a nők kárára megy. Arra kérünk minden amerikait, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy kimondjuk az igazságot.”

A Nike, a Converse, az Adidas, a Coca Cola és még sokszáz márka támogatja reklámjaiban az LMBTQP-lobbi térnyerését haszonszerzés céljából létrontást elkövetve ezzel, de az Egard Watches hosszú idő óta az első világszínvonalú vállalat, amely szembe megy az árral és és a profit helyett a valódi értékeket próbálja képviselni és ugyan érezhető némi feminista fennhang a videóból, de mégis egy igaz ügyért állt ki a cég a világot igyekezve beszennyezni próbáló pusztító erőkkel szemben.

Vigyázó szemeiteket Nyugatra vessétek – Genderideológia és szexualitás terjesztése a 8 évesek körében

15 év után újra nő akar lenni a – mégsem – transznemű

A női versenyzők bojkottja miatt zárták ki az aberrált kerékpárost a versenyből

(888 – Szent Korona Rádió)