Vigyázó szemeiteket Nyugatra vessétek – Genderideológia és szexualitás terjesztése a 8 évesek körében

“Nem, nem célja az LMBTQP-nak a gyermekek behálózása, csak ismertetni akarjuk velük a világ dolgait” – hallhatjuk számtalanszor a liberálisoktól. Ismételten egy példát hozunk számotokra nyugatról, mely jól mutatja, hogy korántsem az a helyzet, mint amit állítanak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Unalmasnak tűnhet, hogy távoli országokról, sőt csupán azoknak városairól, vagy iskoláiról számolunk be, ugyanakkor fontos, hogy ezen eseményekről tudomást szerezzünk, ugyanis a tőlünk nyugatra tapasztalható tendenciák, néhány éves késésekkel, de mindig megjelennek hazánkban is. Ha ismerjük a módszereiket, könnyen kiküszöbölhetjük térnyerésüket.

A New Jersey-i állami iskolák diákjai már második osztályos koruktól kezdve a nemi identitással kapcsolatos leckéket fognak kapni a szeptemberben életbe lépő állami szexuális nevelési irányelvek értelmében.

Ilyen, és ehhez hasonló mondatokkal találkozhatnak majd:

“Nem gáz a pubertásblokkoló!”

“A beszélgetés és tanácsadás után endokrinológushoz irányíthatnak. Az endokrinológusok a hormonokra specializálódtak, és ők írják fel a pubertásblokkolókat annak, aki ezt szeretné.”

Mindezt aranyos, rajzfilmes formákban bemutatva második (!) osztályos tanulók számára. Jól tudjuk, hogy a gyermekek a rajzfilmek példáját követve, a mesék világa alapján is jelentősen alakítják személyiségüket, így ezen videók súlyos károkat okoznak majd.

A videókban azt is kiemelik, hogy:

“Akár férfiként, akár nőként, queer-ként vagy másként azonosítod magad, teljesen normális vagy, és rengeteg módja van a pubertás kezelésének, hogy a tinédzserkor egy szórakoztató, izgalmas időszak legyen, ne pedig ijesztő vagy stresszes.”

Több más “oktatóvideót” is készítettek a gyermekek számára ezekben a maszturbációt és a homoszexualitást propagálják számukra.

Ezért kell fellépni a különböző ügynökszervezetek ellen. Védjük meg a gyermekeket!

New Yorkban önkielégítésre tanítják a 6 éveseket az iskolában

A nyugati borzadály valóság már Magyarországon is: gendersemleges wc-k több budapesti iskolában

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)