Obama volt orvosa szerint Biden alkalmatlan posztjának betöltésére szellemi leépülése miatt

Ronny Jackson, Obama volt orvosa szerint a jelenlegi elnök mentálisan alkalmatlan a feladatának ellátására. “Kognitívan nem képes a vezetésre” – jelentette ki a jelenlegi elnökről.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa, aki az Obama- és Trump-kormány idején is betöltötte ezt a szerepet, pénteken azt mondta, hogy Joe Biden demokrata elnöknek azonnal le kell mondania, hogy megkímélje az országot még több szenvedéstől,

mert Biden mentálisan nem alkalmas az elnöki posztra.

“Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával” – írta Jackson a Twitteren. “Nem tudja, mi történik! Kognitívan nem képes a vezetésre. Le kell mondania, mielőtt országunk tovább szenved.”

“Az egész ország látja mentális kognitív problémáit már több mint egy éve, és a legtöbb ember fejében nincs kétség, hogy valami történik vele, hogy kognitív szempontból nem ugyanaz, mint régen. Most nem alkalmas az elnökünknek” – mondta Jackson egy múlt havi interjúban. “Valahányszor felkel, és az amerikaiakhoz beszél, nem csak az amerikaiak nézik a beszédet, hanem az egész világ, és ez a probléma része.

Fáradtnak, gyengének, zavartnak, tanácstalannak tűnik, és ez a gyengeséget üzeni az egész világon, és ezt kihasználják.”

“Negyven évnyi felvételünk van, visszamehet és megnézheti ezt az embert, szóval nem mintha nem lenne mihez hasonlítanunk” – mondta Jackson. “Visszamehetsz, és megnézheted, mindig tréfálkozott, mindig követett el félrelépéseket, de ilyet soha. Ez valami más. Ezek nem tréfák… Ez sokkal komolyabb dolog.”

Biden fia finanszírozta az ukránok biológiai fegyverének fejlesztését

Szellemi leépültsége miatt alkalmatlan Joe Biden a Fehér Ház volt orvosa szerint

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)