Biden fia finanszírozta az ukránok biológiai fegyverének fejlesztését

Az amerikai elnök fiának, Hunter Bidennek a média szerint több kapcsolata is van a kelet-európai oligarchákkal. Donald Trump tegnap arra kérte Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy hozzon nyilvánosságra mindent, amit az üggyel kapcsolatban tudnak. Moszkva nem habozott sokáig, mindent a média elé tárt.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erőinek vezetője elmondta, hogy Hunter Biden fontos szerepet játszott a biológiai kórokozók tenyésztésének finanszírozásában Ukrajnában.

“Ezen anyagok jelenlétét a nyugati média is megerősíti. A levelek tartalma azt mutatja, hogy Hunter Biden fontos szerepet játszott a pénzügyi lehetőség megteremtésében, hogy Ukrajna területén kórokozókkal dolgozhassanak, mivel pénzt gyűjtött a Black and Veach és a Metabiota számára”

– mondta Kirillov. Hozzátette, hogy szerinte a közzétett levelezés azt jelzi, hogy a Pentagon valódi céljai messze nem tudományosak Ukrajnában.

“Így az egyik levélben a Metabiota alelnöke megjegyzi, hogy a cég tevékenysége arra fog irányulni, hogy biztosítsa Ukrajna kulturális és gazdasági függetlenségét Oroszországtól, ami meglehetősen furcsa kijelentés egy biotechnológiai cégtől”

– mondta az orosz fegyveres erők képviselője.

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma közzétette azoknak a személyeknek a listáját, akik részt vettek Ukrajna területén a biológiai fegyverek létrehozásában. Ahogy Kirillov a tájékoztatón elmondta, az egyik kulcsfigura Robert Pope, az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának alkalmazottja – jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség.

A WHO felszólította a vírusok megsemmisítésére a biológiai- és atomfegyvert fejlesztő Ukrajnát (frissítve)

Ne csak a nyugati médiából tájékozódj! Kadyrov csapatai között mutatkozott Mariupolban (frissítve: 2022.03.28.)

(Index nyomán Szent Korona Rádió)