A New York Times is megerősítette, hogy ismét kegyetlenkedtek az ukránok (sokkoló felvétel!)

Az ukrán katonák ismét megmutatták embertelenségüket, amikor sokadik alkalommal végeztek ki kegyetlen módon fegyvertelen, foglyul esett, vagy éppen sebesült orosz katonákat. A felvételek megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy hétfőn nyilvánosságra került videó hitelességét erősítette meg a New York Times, amin ismét ukrán katonák végeznek ki sebesült, védekezésre képtelen oroszokat.

A felvételen jól látszik, hogy a földön fekvő áldozatok még lélegeznek, amíg tüzet nem nyitnak rájuk. A videó Dmitrivka falutól északra, Buchától mintegy tíz kilométerre délnyugatra lévő úton készült.

Az eredeti videót ide kattintva tekinthetik meg!

“Egyáltalán nem emberek”

– mondja a videón egy ukrán katona, miközben a megsemmisült járművek között sétált, hozzátéve, hogy foglyul ejtettek két orosz hadnagyot is.

Az ukrán katonák kék szalagot viselnek az ujjukon, és többször azt mondják a videóban: „Dicsőség Ukrajnának”. Nem derül ki, hogy melyik egység követte el a gaztettet, de a foglyok meggyilkolását bemutató videón az egyik katona “belgraviai fiúk”-ként beszél a többiekről, valószínűleg az incidenstől néhány száz méterre fekvő Belgraviára utalva.

A New York Times szerint a videó valószínűleg március 30-a körül készült, amikor a Kijevtől nyugatra fekvő kisebb városokból visszavonuló orosz konvoj belefutott egy ukrán lesállásba.

Az Ukrán Védelmi Minisztérium egy tweetet is közzétett az orosz konvoj megsemmisítéséről.

Teljesen eluralkodott az erőszak Ukrajnában – Horogkeresztet égettek egy nő testébe (18+)

Kedvtelésből lövik lábon és karon a hadifoglyokat ukrán katonák (sokkoló videó!)

(Szent Korona Rádió)