Teljesen eluralkodott az erőszak Ukrajnában – Horogkeresztet égettek egy nő testébe (18+)

Az ukrajnai háború hamar kimutatta foga fehérjét, így bemutatta számunkra, hogy a modern hadseregek legtöbbször korántsem tudnak férfihoz méltó módon harcolni, hanem a bestialitás és kegyetlenkedés uralkodik el nyomukban. Esetünkben Ukrajnában a nagymértékű sovinizmus számlájára is sokat írhatunk. Az alább közölt két tettnél az elkövetők származása nem biztos, az orosz és ukrán fél egymásra mutogat. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Horogkeresztet égettek egy nő testére

Az ukránok szerint Hosztomelből, az oroszok szerint Mariupolból származnak az alább látható felvételek. Bármelyik fél is követte el, embertelen cselekedetnek minősül.

Egy halott nőről készültek a képek, melyek brutalitás nyomait mutatják: a testére horogkereszt alakot égettek. Arról egyelőre nincs információ, hogy a holttestét gyalázták meg, vagy élve vetették alá a szörnyű kínzásnak.

Az orosz hírforrások állításai szerint Patrick Lancaster amerikai katonai újságíró készítette március 27-én a felvételeket egy mariupoli iskola alagsorában, melyet a szélsőséges, soviniszta ukránok tartottak fennhatóságuk alatt, akik előszeretettel használják a Harmadik Birodalom jelképeit.

Civileket lőnek halomra az utcákon?

Az alább látható képek pedig Bucsában készültek, mely Kijev melletti város az ukránok általi visszafoglalás után vált különösen ismertté. Jelen esetben is az egymásra mutogatással találkozhatunk. Az ukránok állítják, hogy az oroszok a városból kivonulásuk során rendeztek mészárlást, míg az oroszok szerint az ukránok megrendezték az egészet. Arra azonban mindenképpen érdemes egy pillantást vetnünk, hogy a képeken szereplő elhunytak karján fehér jelzés található, mely az oroszbarátok ismertetőjele. Lehetséges, hogy “csak” halott orosz katonákat állítanak be civileknek?

Kedvtelésből lövik lábon és karon a hadifoglyokat ukrán katonák (sokkoló videó!)

Ne csak a nyugati médiából tájékozódj! Ukrán gyermekekre lőnek az Azov katonái? (frissítve: 2022.04.03.)

(Intel Slava Z nyomán Szent Korona Rádió)