Karlo Z. Valois: Az üzleti világról a tradíció fényében – könyvbemutató beszélgetés

Április 14-én 18 órakor az S4 Közösségi és kulturális központban tarják Karlo Z. Valois: Az üzleti világról a tradíció fényében című könyvének bemutatóját, ahol a részvevőknek lehetőségük nyílik a szerzővel való beszélgetésre. A rendezvény moderátora Kárpáti Gábor, az eseményen közreműködőként részt vesz Baranyi Tibor Imre.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“A szerző a tradiconális létszemlélet bázisán a szellemi érdeklődésű emberek számára szinte ismeretlen terület, az üzleti élet démoni világába vezeti az érdeklődőket. Ők a könyvet olvasva – mint a Terra Incogniták egykori felfedezői – hihetetlenül izgalmas felfedezés részesei lehetnek. A valódi metafizikai princípiumokat magabiztos tudással és éleslátással alkalmazó könyv tulajdonképpen és többek között démonológia, amit a modern világ mint minden idők eddigi legsúlyosabb eltévelyedése determinál. Az üzleti élet, a biznisz mint démonológia, és ami ebből – jó esetben – következik: ördögűzés. Szellemi szempontból főként ez adja e könyv jelentőségét.”

– Baranyi Tibor Imre

“A szerző arra tesz kísérletet, hogy a XIX. század óta magát kapitalizmusnak nevező létszerveződési mód hétköznapi lejátszástechnikai felszínének mindenki számára megragadható üzleti jelenségei mögött meghúzódó, mindenki elől rejtett dimenzióit feltárja.”

– Bogár László

Miért érzik sokan úgy, hogy a nagyvállalatok valójában gépek, és a dolgozók jól mérhető és könnyen cserélhető fogaskerekek benne?

Mi adja a vállalati hierarchia alapját: a mennyiségi mutatók, a korlátlan növekedés vagy az emberi kvalitások?

Miért számítanak a világosan gondolkozó, szabad emberek az eltömegesedéshez vezető biznisz ellenségeinek?

Lehet-e az üzleti világot tradicionális elvek alapján korrigálni?

Karlo Z. Valois többek között ezeknek a problémáknak a gyökerét tárja fel, miközben megoldásukra az organikus közösségek formálódásához és fenntartásához elengedhetetlen személyes gyakorlatokat is javasol. A könyv megjelenése kapcsán beszélgetés Karlo Z. Valois-val, a szerzővel. A Last Exit részéről közreműködik: Baranyi Tibor Imre. Moderátor: Kárpáti Gábor, a könyv kiadójának szerkesztője.

Időpont: 2022. április 14. csütörtök, 18 óra.

Helyszín: S4 Közösségi Tér, 1052 Budapest, Semmelweis utca 4.

A rendezvény adomány alapú.

(Last Exit nyomán Szent Korona Rádió)

Julius Evola: Íj és buzogány könyvbemutató

Előadás – Baranyi Tibor Imre: Az úgynevezett “koronavírus” miatti világválságról