Több amerikai város feltétel nélküli alapjövedelmet biztosítanak a transzneműeknek

Az USA-ban a „woke” ideológiát követő radikális baloldal már annyira előrehaladt a társadalmi szerkezetátalakításban, hogy immár hivatalosan is államilag finanszírozott, kiváltságos osztályba emelheti a fajtáját. Legalábbis ez a terv a kaliforniai Palms Springs városában és az Egyesült Államok más helyein. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Különböző jelentések szerint a transznemű és nem bináris lakosok egyetemes alapjövedelmet kapnak, feltéve, hogy egy bizonyos szegénységi küszöb alá esnek. A helyi illetékesek a múlt héten szavaztak az ügyben.

“A kaliforniai Palm Springs transznemű lakosai akár havi 900 dolláros alapjövedelemhez is juthatnak pusztán azért, mert transzneműként vagy nem binárisként azonosítják magukat – kötöttségek nélkül”

– jelentette a Fox News.

“200 000 dollárt bocsátanak rendelkezésre az új kísérleti programhoz, miután a Palm Springs-i városi tanács a múlt héten egyhangúlag jóváhagyta azt.”

A program, amelyet a DAP Health and Queer Works-szel együttműködve hajtanak végre, a Palm Springs-i városi tanács jelentése szerint három szakaszban valósul meg:

„Ez a javaslat azt tervezi, hogy a Palm Springsben élő transznemű vagy nem bináris egyének lesznek a kísérleti program célközönsége. A transzneműek és a nem bináris emberek különösen ki vannak téve a munkanélküliségnek, a hajléktalanságnak, a bántalmazásnak és a diszkriminációnak.”

Ellenben jól láthatjuk, hogy globálisan az LMBTQP személyek sokkal könnyebben juthatnak munkához, a cégek alkalmazzák őket, nehogy kirekesztőnek bélyegződjenek.

A Queer Works által benyújtott javaslat három nagy szakaszt irányoz elő a garantált jövedelem kísérleti programhoz: 1) alkalmazás és tervezés, 2) bejelentés és bevezetés, valamint 3) toborzás és beépítés. A 200 000 dollár az alkalmazási és tervezési szakasz támogatására szolgál. Ez a szakasz várhatóan körülbelül hat hónapot vesz igénybe, és magában foglalja a kiegészítő állami finanszírozásra irányuló kérelem elkészítését és benyújtását, a projekthez cserébe szükséges további források előteremtését, a közösséggel való együttműködést és a jogosultsági követelmények kidolgozását.

“A Palm Beach-i kísérleti program egy olyan szélesebb trend része, mint Stockton, Los Angeles és San Francisco, amelyek további jövedelmet biztosítanak a veszélyeztetett lakosok számára”

– jelentette az NBC Los Angeles.

„A Los Angeles megyei garantált jövedelmi program jelentkezési időszaka a múlt héten kezdődött. A program három éven keresztül 1000 megyei lakosnak biztosít havi 1000 dollárt.”

Transzneműségre akartak kényszeríteni egy kislányt a tanárai Amerikában?

Nyugat: Ha a főszereplő egy fiatalkorú transznemű, akkor díjat érdemel a gyermekműsor

(Unser-Mitteleuropa.com nyomán Szent Korona Rádió)