Nyugat: Ha a főszereplő egy fiatalkorú transznemű, akkor díjat érdemel a gyermekműsor

Már önmagában szomorú a történetben, hogy szegény zavarodott gyermekben tovább erősítik devianciáját a szintén transznemű szereppel, de az, hogy bármilyen díj megnyeréséhez önmagában annyi elég, hogy valamilyen állítólagos hátrányos helyzetben lévő csoport álljon az alkotás középpontjában, az túl megy minden határon.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt években, semmilyen valódi érték vagy tehetség nem számít a díjak és elismerések kiosztásánál, a lényeg, hogy pozitívan és lesajnálóan szerepeltesse a LMBTQP-tagokat, a négereket vagy bármilyen a nyugati túlérzékenyített kultúra szerint elnyomott csoportokat, és akkor minden megnyerhető.

Ethan Macdonald

A sorozat főszereplője a megrontott, önmagát 15 évesen már évek óta transzneműnek tételező ausztrál Evie (szül: Ethan) Macdonald. A  First Day című műsor, egy tizenkétéves transznemű lány beilleszkedéséről szól és újból a legsérülékenyebb és bizonytalanabb korosztályt, a 10-16 éveseket célozzák vele.

A felforgató Julie Kalceff által írt és rendezett “alkotás”, a legjobb élőszereplős sorozat kategóriában nyert a Nemzetközi Gyermek Emmy gálán. A sorozat továbbá megnyerte a Rockie Awards, a Rose d’Or Awards, a GLAAD Media Awards és a Médiatanárok Ausztrál Díját is. A kiskorúak számára készült alkotás többek között az Egyesült Államokban, Angliában, Franciaországban, Norvégiában, Svédországban, Dániában, Finnországban és Írországban már elérhető.

Ismét láthatjuk, hogy túlbillent a mérleg és hiába mutat fel valódi értéket, az oly sokat hangoztatott “privilegizált, fehér, keresztény ember”, mindenben hátrányt szenved a pusztító lobbiknak köszönhetően.

Amikor “listázzák” őket, már nem olyan büszkék – Beindult a hiszti az LMBTQP támogató tanárok nyilvánosságra hozatala miatt (frissítve)

Jogerősen megsemmisítette a Kúria az aberrált mesekönyv büntetését

(Szent Korona Rádió)