Ukránul beszélni nem tudó “ukrajnai” cigányok lepik el München városát

A kép illusztráció.

Hazánkban is tapasztalható, hogy kihasználva a háborús helyzetet Ukrajnából nemcsak menekülő ukrán, magyar asszonyok és gyermekek folyamodnak segítségért, hanem néger és cigány férfiak, családok is, akik többsége nem is a háborús övezetből jött. A jelenség már Németországban is megkezdődött, az ellátók tanácstalanul állnak a helyzethez.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jelenleg több mint 2000 “ukrán” cigány lepi el a müncheni vásárteret. Az újonnan érkezők mintegy 30%-a “elvesztette iratait” a nagy “menekülés” közepette, és sokan közülük igencsak problémát okoznak a tolmácsoknak, ugyanis se az ukrán, se az orosz nyelvet nem beszélik… A Bajor Keresztényszociális Unió giesingi parlamenti képviselője, Andreas Lorenz ellátogatott a helyszínre, hogy helyi ellenőrzést végezzen, majd megállapította, hogy az ott állomásozó “menekültek” nem is ismerik az ukrán kormányzati körzeteket.

Egy segítőnek köszönhetően kiderült, hogy a cigányok ürügyként teljesen érthetetlen, hogy miért, arra hivatkoztak, hogy

Orbán Viktor igyekszik megtisztítani országát a cigányoktól,

ezért kényszerültek erre, München pedig remek választásnak tűnt számukra. Az érv igencsak gyenge, ugyanis Magyarországon semmi, az állítottakhoz hasonló nem tapasztalható, sőt nem is Ukrajna vagyunk…

Az óriási létszámú embertömeg mind a rendfenntartó szerveknek, mind a segítőknek hatalmas megterhelést jelent, az egyik segítő azonban úgy gondolja, hogy van arra lehetőség, hogy megfelelően kezeljék a helyzetet. Szerinte aki világos határokat szab számukra, és határozottan cselekszik, arra hallgatnak. Véleményét nem mindenki osztotta, erőteljes fellépése miatt nácinak bélyegezték – ezt kapja az, aki valóban próbál tenni a rend fenntartásáért.

Hiába a leterhelt dolgozók panaszai, a bizonyítékok, miszerint nem ukrán menekültek veszik igénybe a segítséget, a baloldali-zöld elképzelések szerint Németországban még több ilyen gócpontra van szükség.

Kijevi egyetemisták, vagy illegális bevándorlók? – a Magyar Önvédelmi Mozgalom oknyomozása Záhonyból

Egészségügyi kockázatot jelenthetnek az ukrajnai menekültek?

Nemzeti oldali szervezetek segítenek a kárpátaljai magyaroknak

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)