Csecsen kisfiúk fegyverben: Fantasztikus nevelés vagy káros és túltolt militarizmus?!

A csecsenek hírcsatornáin több videó is kering (alább mutatunk kettőt), amiben csecsen fiúk vannak talpig fegyverben. A kislányok pedig nővérnek öltöztek a videóra – ezzel is bemutatva a hagyományos nemi szerepeket. Ezen militarizmus felvet bizonyos kérdéseket, pontosabban jól rámutat kétféle nevelési modellre. Itt is megmutatkozik a tradicionális és antitradicionális erők közötti különbözőség. Vonatkoztassunk el az orosz-ukrán háborútól – bár a kontextus megértése miatt nehéz-, és vegyük figyelembe, hogy ezen kérdésben is kettő, teljesen más világ harca bontakozik ki. Tét mind a két fél számára a jövő, azaz a gyermek.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Van a liberális nevelési modell. Megszokhattuk már, mert mi ezt látjuk és teljesmértékben begyűrűzött, sőt, általánossá vált Magyarországon is. A fiú gyermeket arra tanítjuk, hogy nem védheti meg magát az óvodában: ha elveszik tőle a játékát, akkor azt tűrni köteles, csak nehogy vita legyen belőle! Eleve a megalkuvásra, komfortosságra, gyávaságra neveli őt a modern társadalom. Tilos férfias játékokat játszania! Agresszív lövöldözés, kardozás, játékos birkózás?! Barbár szokás! Szépen csendben autózzon, maximum tűzoltósat játszhat, de csak semmi erőszak! Burokban kell nevelni. Ha elesik a gyermek, azonnal oda kell rohanni és fel kell kapni, véletlenül sem tanítják meg neki, hogy magától kell talpra állni. Ha kér valamit, azonnal teljesíteni kell minden óhaját. A családi élet közepére is a gyermek került a majomszeretet jegyében. Gyermekistenek kora – nem szabad rájuk szólni, hadd teljesedjenek ki, csak a körbe lehet őket rajongani! Egy-egy nevelő füles?! Áh, az már családon belüli erőszak…

“Tilos doktrinálni a gyermeket” – olvasható több gyereknevelési szakkönyvben. Szerintem is tilos: a liberalizmusra, a modern, istentelen és természeti törvényekkel szembeni életvitelt tilos nekik átadni! Ehelyett a hagyományokra és a valódi életre kell őket felkészíteni! És igen, rá kell mutatni az ő nyelvükön és értelmi szintjükön, hogy mi a káros és mi a jó. A műanyag életről kell nemcsak őket, hanem magunkat is leválasztani!

És akkor jön a liberális nevelési modellt szétzúzó két videó:

Elsőre soknak tűnhet a bennünk lakozó, már liberalizmussal megfertőzött énünknek. De győzzük ezt le és gondoljunk bele, hogy látják Csecsenföldön is a transzgender LMBTQP-s liberális fos nevelést, ami a vadnyugaton tombol és erre született reakcióként ez a nevelési modell. A modern kor ezt követeli meg! Amikor kikiáltják a férfiasságot “toxikus maszkulinitásnak”, akkor nem iphone-t kell a kezükbe adni, hanem karabélyt! Nem tesla szutykokba kell őket ültetni, hanem a harckocsikon hadd mászókázzanak a fiúk! Ne teletábbis baromságokat énekeljenek, hanem harci indulókat! Kapnak majd a világtól számtalan negatív impulzust így is majd, de ők legalább egy nagy csomag normalitással indulnak útra! Ha nem akarjuk, hogy buzeránsok legyenek a fiaink, akkor ez az egyetlen út! A másik vetülete a videónak, hogy feltételezhetően mindegyik gyermek édesapja a fronton van, illetve már lehet hősi halott is azóta. Az is tényszerű, hogy a csecsen elnök fia, Adam Kadirov is szerepel a videóban, mintegy szimbolikusan vezetve a kis csapatot – erős üzenet, hogy a jelenlegi politikai vezetés erős kézzel irányít.

Egy harcos társadalom, a harcosok nemzete ilyen! Le a modern gondolkodással! – Ez egy egészséges társadalom jelszava. Mi, magyar apák, férfiak és főleg asszonyok nézzünk magunkba! Hol állunk valójában, hogy melyik a szimpatikusabb, melyik nevelési módszer?! Szerintem egyértelmű.

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

A modern világ szerint a férfiasság mérgező

Néhány elmeroggyant spanyol férfi (?) tanár szoknyában tanít a “homofóbia” ellen

Rózsaszín szoknyás kisfiúról szóló gyermekkönyvet reklámoz a McDonald’s