Rózsaszín szoknyás kisfiúról szóló gyermekkönyvet reklámoz a McDonald’s

Amíg a Burger King Brazíliában szivárványcseládokkal reklámoz, addig a másik, szemetet áruló gyorsétteremlánc egy német homokos identitásvesztett, lányként viselkedő kisfiúról szóló könyvét használja haszonszerzésre elősegítve ezzel az LMBTQP lobbi sötét térnyerését.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A “Pride-hónap” alatt ez már csak természetes, de az FPÖ-közeli osztrák lap, a Wochenblick.at szerint már február óta tartott a gyerekeket célzó ajándékkampány. A könyv egy bizonyos Ricardo Simonetti nevű LMBTQP-aktivista Raffi és a rózsaszín tütüje című műve, amelyet a német Amazonon a lelkes progresszívok olyan szinten körberajonganak, mintha csak agymosáson mentek volna keresztül. Mi mást is lehetne tenni, ha egy iskolába is rózsaszín tütüben járó “báto” és “büszke” kisfiúról szól, és a “kétapukás” “család”modell sem maradhatott ki belőle… A könyvet 4 éves kortól felolvasásra, 7 éves kortól önálló fogyasztásra ajánlják.

Simonetti egy sajnos egyre jobban felkapott nőnek öltözködő “celeb” a haladó Németországból, akinek a fentebbi az eddigi főműve. Alapvetés, hogy az aberrációt fel kell karolni, ezért az Európai Parlament idén LMBT*-különmegbízottnak nevezte ki. A McDonalds’ pedig ennyire büszkén és vállaltan terjeszti eszméit:

Mi a lübbeckei Facebook-oldalukról ágyaztuk be, de sajnos a hálózat sok másik tagja is feltöltötte külön.

Közben a rivális Burger King se maradhatott le, ők Brazíliában tettek meg eközben mindent az átnevelésért:

De térjünk vissza az író úriemberhez! Szegény Ricardo nem érti, hogy őt miért nem tartják igazi férfinak, miközben a “transzbarátnőit” férfinak tekintik, pedig azok nőként azonosítják magukat:

Segítünk: egy nőt mímelő férfi nem fog se férfiasnak tűnni, se nővé varázsolódni. De ez már valószínűleg meghaladná a gyerekeket megszólító propagandista képességeit…

Még néhány undorító kép Ricardo Simonetti Twitter-oldaláról:

Fotó: Nico Stank

További képek forrása: Ricardo Simonetti Twitter-oldala

A “pedofil törvényt” végig kell vinni – Vármegyés tiltakozás a Pride ellen

Ezért kell az LMBTQP-lobbit távol tartani a gyermekektől: Németországban nemváltásra tanítják az általános iskolásokat

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)