A modern világ szerint a férfiasság mérgező

A progresszív genderizmus kereszttüzébe ezúttal a normál férfi szerepeket képviselő társadalom egésze került. A liberális influenszerek médiahatalmukat felhasználva a fiatalságot a hagyományos férfias tulajdonságok ellen uszítják. Hogy nektek ne kelljen, alámerültünk azon TikTok sötét sátáni bugyraiban, amely a legbefolyásosabb a fiatalok körében.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A toxic masculinity (mérgező férfiasság) jelszó alatt egyre nagyobb teret hódít a férfiasság lejáratása. A képviselői szerint a férfi nem csupán egy társadalmi berögződés, amely szorongást és depressziót okoz a “nőies lelkületű” férfiakban. A mai fiatalság nagy része vallja, hogy az óvodákban és az általános iskolákban “rájuk erőltetett” nemi jellemvonások érzelmi elfojtást okoznak főleg a férfiaknál. Szerintük az erőszak normalizálódásának oka a patriarchális társadalom maradványaiban keresendő. A modernisták azt vallják, hogy a határozott kiállás és az erős férfi jellem az erőszakossággal egyenlő.

A gender ideológia ezen legújabb ága szerint a toxikus maszkulinitás leginkább a párkapcsolatokban nyilvánul meg, véleményük alapján ha a férfi nem veti alá magát a nő akaratának mindenben, az már agresszív attitűdre vall. Ezek alapján megállapíthatjuk, hogy a progresszív genderizmus a férfiasság sárba tiprásán és bemocskolásán munkálkodik. Hogyha egy férfi tanácsokkal látja el a nőt a kihívő öltözködés elkerülése érdekében, ha próbálja szellemileg vezetni, vagy ha figyelmeztetni meri káros cselekedeteire, akkor már a fentebb említett kategóriába sorolják. Néhány elfajzott elmélet szerint a férfi akkor is toxikus, ha bizonyos csillagjegy alatt született (ezzel is bizonyítják, hogy számos tévképzettel rendelkeznek a világ működésével kapcsolatban). Azt is érdemes megjegyezni, hogy maga a fogalom is félrevezető és aljas, mivel a tiszta férfiasság semmilyen módon nem lehet toxikus. Valóban létezik mérgező jellem, ugyanakkor az nem egyeztethető össze a valódi férfival, mivel a gyávaságból eredő agresszív viselkedésmód, és a minden ok nélküli erőszak semmiképpen sem nevezhető férfias jellemvonásnak.

A legelszomorítóbb és felháborítóbb, hogy néhány magát tradicionális jobboldalinak hirdető (valójában alt-righthoz tartozó) tartalomgyártó is ezt a genderista ideológiát hirdeti. Ezen személyek a valódi jobboldaliság kritériumainak megvalósítása nélkül igyekeznek a nemzeti oldal megmondóemberei lenni, miközben diszkvalifikáltságukból adódóan a liberalizmus bizonyos eszméit hirdetik, ezzel is lejáratva a valódi jobboldaliságot.

És még nincs vége! Ezt is alul tudják múlni. A fentiek “továbbgondolása” az úgynevezett “femboy” jelenség, mely nemcsak alárendelni igyekszik a férfiakat a nőknek, hanem gender semlegesíteni kívánja a társadalmat, így azt egy nemnélküli masszává változtatni. A legújabb trend ugyanis az, hogy a lányok férfias ruhákban (például öltönyben), a fiúk pedig nőies ruhákban, leginkább szoknyákban jelennek meg. A jelenség oly módon nőtte ki magát, hogy a mai túlérzékenyített lányok számára nem a férfias vonásokkal rendelkező fiú a vonzó, hanem az, aki festett körömmel, kifestett szemmel vagy szoknyában mutatkozik. A közösségi oldalakon ennek hatására különböző hashtagek jelentek meg: #clotheshavenogender, #skirtboy, #hatemen, #menmustdie. A modernista nők szemében ezek a nőies férfiak sokkal vonzóbbak, mivel rajtuk könnyebben tudnak uralkodni. Az ideológia egyik képviselője szerint: “Ha a nemi orientáció választható lenne, akkor, ki vonzódna a férfiakhoz? Hiszen a férfiak haszontalanok, undorítóak, csúnyák és agresszívak.”

A normalitás

(Szent Korona Rádió)

Gyülekeznek a felhők: jöhet a méhátültetés transznemű férfiak számára

Megjegyzések a modern férfiszervezetekről

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”