Fehér nőt próbált megerőszakolni a néger egy bevásárlóközpontban

A 28 éves Bredan Harvey letépte egy nő ruháit Miami egyik bevásárlóközpontjában és megpróbálta megerőszakolni. Terve nem valósulhatott meg, ugyanis szerencsére a többi vásárló megakadályozta azt. Ugyan, mint a többi esetnél, itt is fenn áll, hogy nem bőrszín alapján választott a támadó, de az ilyen esetek után miért nem vonul senki utcára a rasszizmus miatt Amerikában?

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az alábbi képen látható beteg néger fiatalember jó ötletnek tartotta, hogy megfogdossa, felemeli a ruháját és letépi a bugyiját, majd megpróbálja megerőszakolni az áruházban vásárló hölgyet.

Bredan Harvey

A támadó helyi idő szerint 21:30 kor lökte a földre a szerencsétlen fehér hölgyet, amikor a nő elkezdett sikoltozni, a többi vásárló a segítségére sietett, így nem történhetett nagyobb baj.

A támadót az eset után elfogták a rendőrök, és utólag kiderült, hogy próbaidőn van, így remélhetőleg még súlyosabb büntetésre számíthat. Harveyt utasították, hogy tartsa távol magát az áruháztól és az áldozattól, majd 50,000 dollár óvadékot állapítottak meg.

Megerőszakolták (?) a Metaverzumban!

Nemi erőszak miatt vették őrizetbe az államilag támogatott francia LMBTQP szervezet alapítóját

Angliában túl sokat bűnöznek a négerek, ezért legálissá tennék tetteiket

(Szent Korona Rádió)