Angliában túl sokat bűnöznek a négerek, ezért legálissá tennék tetteiket

A migránsok hatványozottan több bűncselekményt követnek el, mint az őshonos lakossághoz tartozók úgy, hogy jelenleg még a lakosság kisebb részét alkotják. Az Egyesült Királyságban ezért egy politikus úgy gondolja, hogy változtatni kell például a drogtörvényeken, ugyanis túl sok négert tartóztatnak le a rendőrök, vagy kutatnak át drogbirtoklás gyanúja miatt. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy ideje a nyugati társadalmak nagy vesszőparipája a droghasználat legálissá tétele, ugyanis értéktelen életmódjukből kifolyólag csak a bódítószerekben találják a boldogságot. Az underclasshoz tartozó rétegek körében emiatt igen magas a drogfogyasztás aránya, ugyanis ahelyett, hogy kiutat keresnének – legtöbbször saját maguk előidézte – nyomorúságos helyzetükből, droghasználattal ütik el idejüket.

Mindebből egy néger politikus, Simon Woolley, aki korábban a brit kormány faji egyenlőtlenségekkel foglalkozó osztályát vezette, – szerinte teljesen logikusan – levezette, hogy nem a társadalmi problémákkal, hanem a törvényekkel van gond, ugyanis a drogokkal kapcsolatos szabályozások, ahogyan ő fogalmazott, rasszisták. Tehát szerinte nem az a baj, hogy az általa említett közösségek lezüllöttek, és igénytelenek a drogfogyasztás következtében, hanem hogy emiatt börtönbe kerülhetnek.

Woolley kiemelte, hogy mindazon országok, ahol nagy arányú színesbőrű kisebbség él, és az angliaihoz hasonló drogtörvények uralkodnak, azok rasszisták.

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Anglia ismételten bizonyított, ezúttal Leeds-ben tartóztattak le egy lelkészt

Keresztény iskolában hódít az LMBTQP+ propaganda Angliában