Na vajon mit ér, ha részegen betöröd egy rendőrautó szélvédőjét

Egy részeg 47 éves cigány törte be az Abonyi Rendőrőrs előtt parkoló szolgálati jármű szélvédőjét egy betondarabbal, miközben másik kezében borosüvegét szorongatta. A rongálást követően, a helyszínen megjelenő járőröknek is elővette a jól megszokott “üssünk össze, te kutya” stílust.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A segélyhívón azt ígérték, érkezik egy rendőri egység, de nem volt türelme kivárni – állította az őt a helyszínen elfogó járőröknek. Türelmetlenségét ezért a sok riasztás miatt éppen üresen álló rendőrőrs előtt parkoló autón vezette le. A 47 éves részeg cigány gondolt egyet, majd többször egy betondarabot dobott a szélvédőnek, amit a cimborája le is videózott.

Az agresszív kisebbségi ezután a helyszínre érkező rendőröknek is nekitámadt.

“Folyamatosan provokálta őket és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a testületet és annak képviselőit. Amikor a szép szó már nem használt a „gyáva kutyák üssünk egyet!”, vagy a „megcsaplak mindjárt!” kijelentéseire és felemelt ököllel indult feléjük, megbilincselték. A kezét rögzítették, ám időnkét akadozó szitkozódásával továbbra sem hagyott fel.”

-írja a Police.hu

Az autóban 100 ezer Ft értékű kár keletkezett, amit remélünk be is hajtanak a rongálón, akinek a légalkoholmérő szonda 0,99 mg/l értéket mutatott ki a szervezetében. A kihallgatás során természetesen már nem volt annyira kemény és megpróbálta az idegessége és részegsége mögé bújva menteni a bőrét.

Rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás, a Nagykátai Rendőrkapitányság kezdeményezi bíróság elé állítását.

Megvakította barátnőjét a drogos cigány, amiért elhagyta őt

Egy rendőr elgázolása után 200-zal menekült a cigány jogosítvány nélkül Budapest utcáin, most panaszkodik

Keresi a fenyegetőző cigány a “kutya” rendőrt, aki a testvére “nagykára” térdelt

(Police.hu – Szent Korona Rádió)