Megvakította barátnőjét a drogos cigány, amiért elhagyta őt

Elvette volt barátnője látását a hencidai kábítószerfüggő cigány. A lánynak csak annyi volt a bűne, hogy szakított Gyöngyösi Attilával, néhány perc múlva örökre megvakult.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Továbbra is nagy erőkkel keresik a szabolcsi rendőrök azt a hencidai Gyöngyösi Attilát, akit azzal gyanúsítanak, hogy olyan súlyosan bántalmazta hétvégén a volt barátnőjét Kemecsén, hogy maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett – közölte az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre Gál Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

„Attiláról mindig is tudtuk, hogy nem normális, de amit most tett, azt nem lehet megbocsátani! Főleg akkor agresszív, ha drogozik. A szomszédaink nem sokkal este kilenc előtt még csókolózni látták őket a közeli mezőnél, de Gabi bizonyára mégis a szakítást választotta. Biztosak lehetünk benne, hogy Attila ezen pöccent be” – mondta a portálnak a lány unokatestvére.

A család épp tévét nézett szombat este, amikor történt a szörnyűség. A lány segélykiáltásaira kiszaladtak az utcára, de már csak a földön fekve találták meg.

Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg!

– fenyegetőzött kivételesen jogosan a lány testvére, Roland.  A fiatal lányt jelenleg kórházban ápolják.

A rendőrség későbbi közleményében annyit közölt, hogy a férfit barátai vitték el kocsival Hencidáról Kemecsére, ahol különváltak, amíg ő felkereste az áldozatát. A bűncselekmény elkövetése után ismét beült ismerősinek gépkocsijába, majd együtt indultak vissza Hencidára, de csupán Nyírturáig jutottak, mert elfogyott az üzemanyaguk.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy hollétéről érdemleges információval rendelkezik az rendelkezzen személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. De névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Egy rendőr elgázolása után 200-zal menekült a cigány jogosítvány nélkül Budapest utcáin, most panaszkodik

Keresi a fenyegetőző cigány a “kutya” rendőrt, aki a testvére “nagykára” térdelt

(24 – Szent Korona Rádió)