A modern világ cirkusza hamarosan bemutatja: emberek tömegei disznó szervekkel

Kevesebb mint két hónappal ezelőtt hírt adtunk róla, hogy egy amerikai férfi mivel nem kaphatott emberi szívet, vállalkozott rá, hogy egy disznó szervét ültessék belé, csak azért, hogy meghosszabbíthassa pár hónappal az életét. Nos, a disznószívű férfi elhunyt, a tudósok viszont szinte áttörésként kezelik a helyzetet. Jöhetnek az állati szervekkel teletömött emberek…

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az 57 éves amerikai David Bennett Sr-nak súlyos szívbetegsége volt, a kísérleti műtétbe pedig azért egyezett bele, mert több átültetési várólistáról is lehúzták. Azt egyelőre nem tudni, hogy abba halt-e bele, hogy a szervezete kilökte az idegen szervet.

A tudósok szerint az operáció annak ellenére, hogy David nem sokkal később elhunyt, óriási lépést jelent a xenotranszplantáció, vagyis egy másik faj szerveinek emberbe ültetése területén.

Nem ez az egyetlen eset azonban, ahol embereken kísérleteznek. Több olyanról is beszámoltak, amikor magatehetetlen, agyhalott személyeket kezdtek kényük kedvük szerint a “tudományosság” szolgálatába állítani. Így történt például, hogy két különböző kutatócsoport is disznó vesét ültetett, és figyelte annak működését egy magatehetetlen emberben.

Mivel nem vagyunk sem biológusok, sem genetikusok, így nem bocsátkozunk spekulációkba, hogy milyen genetikai, egészségügyi változásokat hozhat létre egy ilyen beavatkozás az emberben, és az miként hathat ki az esetleges későbbiekben született utódaira. Más szempontok szerint azonban jelentős aggályaink vannak, ugyanis az utóbbi évszázadok alatt lebontották már a vallási, nemzeti identitást, igyekeznek a nemi felszámolásán, s eddig úgy-ahogy, legalább az emberi megmaradt. Viszont egy állati szervekkel életben tartott ember hogyan őrizheti meg saját emberi identitását, mikor egy állat szíve dobog a mellkasában?

Laboratóriumi körülmények között kereszteztek embert majommal

Mesterséges Nap és csirkedinoszaurusz, avagy a “tudomány” szatírája

(Index nyomán Szent Korona Rádió)