Mesterséges Nap és csirkedinoszaurusz, avagy a “tudomány” szatírája

Új év, új vészjósló “tudományos” kísérletek. Az ember Istent akar játszani, de ahogyan a modernitás egyre nagyobb térnyerésével tapasztalhatjuk, ennek szinte mindig rossz vége van. A kínai műnap felrobbanása hozhatja el esetleg a labordínók halálát?

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az energiaválság, energiahiány megoldásának lehetőségei között komoly szinteken soha nem merül fel az, hogy mi lenne akkor, ha szakítanánk a fogyasztói társadalmat előtérbe helyező szemléletünkkel, és egy csöppet egyszerűbb életet élnénk. Azonban mivel nem úgy tűnik, hogy ez egyhamar bekövetkezik, ezért a hiány pótlására egyre nagyobb termelésre van szükség. Kínai tudósok pedig ezért évek óta kutatnak egy olyan technológia iránt, mely egyszerre képes hatalmas mennyiségű energiát termelni, de nem fokozza a károsanyag kibocsátást. A megoldásnak jelenleg egy mesterséges Napnak is nevezett, üzemeltetett fúziós (tokamak) reaktor, az EAST tűnik. Melynek számos próbaüzemét futtatták már le. A 2021-es év utolsó óráiban közel 17 percen keresztül tudtak 70 millió Celsius-fokos hőmérsékletet fenntartani, korábban egy másik reaktorban pedig 2 percen keresztül sikerült a 120 millió Celsius-fokot. A folyamathoz egyébként egy úgynevezett tokamak nevű berendezést használnak, ami egy erős mágneses teret generál a magas hőmérsékletű plazma tárolásához. A hagyományos módszerekkel, tárolókkal ez lehetetlen lenne, mivel nincs olyan szilárd anyag, ami kibírná a hatalmas hőt. A tudósok beszámolóik szerint folyamatosan feszegetik a technológia határait, azonban hatalmas baj is bekövetkezhet abból, ha egy lépéssel is tovább haladnak, mint kéne. Amennyiben bármilyen baleset bekövetkezik a mesterséges Nap üzemeltetése során, az hatványozottan nagyobb lesz, mint egy atomerőmű katasztrófa. “De jól tudjuk, az RBMK reaktor nem robbanhat fel…”

A kínai mesterséges Nap

Korunk kísérletezéseinek másik nagy ága az élőlények mutációja, esetleg ember-állat hibridek létrehozása. Jelenleg “csak” egy csirkeembriókon végzett kísérletről számolunk be. Az evolúciós elmélet mániákus rajongói úgy gondolják, hogy csirkék DNS-ének módosításával dinoszauruszokat állíthatnak elő, ugyanis egy apró, korábban csak az őslényekre jellemző tulajdonságot visznek be az embriók DNS-ébe. Két esetben is “komoly” sikert értek már el. 2015-ben egy kísérlet során a vizsgált egyedek csőrét orrszerűvé változtatták, ahhoz hasonlóra, mint amilyen a Velociraptornál és az Archaeopteryxnél is megfigyelhető. A chilei egyetem munkatársainak pedig sikerült úgy módosítania az állatok alsó lábszárát, hogy azon a dinoszauruszokra jellemző kinövés volt található. Az egyedeket állítólag elpusztították (mit szólnának ehhez a németek?). Semmi gond nincs azonban, maximum, ha ránk törnek a csirkedinoszaurusz mutánsok, majd a kínai Nap felvillanása kipusztítja őket…

És egyébként is, a felesleges kutatásokra elherdált pénzből hány éhes gyermeket lehetne megetetni?

LMBTQP aktivisták fenyegetései miatt cenzúrázza a biológiát a Londoni Tudományos Múzeum

Nem kell az aljas beteg világotok! – Lényeglátó üzenet a modern tudományt Istenítőknek

(HVG nyomán Szent Korona Rádió)