Laboratóriumi körülmények között kereszteztek embert majommal

A kép illusztráció!

Az Amerikai Egyesült Államokban petri csészében tenyésztettek ki ember és hosszúfarkú makákó keresztezéséből kimérákat. A tudósok 20 nap után pusztították el őket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Guardian számolt be róla, hogy emberi sejteket tartalmazó majomembriókat, úgynevezett kimérákat állítottak elő egy laboratóriumban. A kimérák két vagy több faj sejtjeiből előállított organizmusok.

Az előző években ördögi kísérleteik során a tudósok kísérleteztek már ember-disznó és ember-juh kereszteződéséből létrejövő embriókkal. Tettüket azzal indokolják, hogy ezzel a módszerrel képesek lehetünk állatokban az emberi szervek növesztésére, amivel jelentősen csökkenhetne a szervátültetésre várakozás ideje, továbbá  modernisták mániájával, az evilági örök élettel kapcsolatos kutatásokban való áttörésekre is számítanak.

A most elkészült majom-ember kimérákat 20 napig tanulmányozták az elpusztításuk előtt. A Cell (Sejt) folyóiratban publikált eredményekről a kutatás vezetője, Juan Carlos Izpisua Belmonte, az amerikai Salk Intézet professzora számolt be. A tudós négy évvel korábban részt vett az ember-sertés kiméra létrehozásában is.

A kutatók állításuk szerint minden etikai és jogi szabályt betartottak démoni kísérletük folytatása közben.

(The Guardian nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai: küzdünk a modernitással szemben, az egész hagyományunkért

Giorgio Agamben: ​Az orvostudomány mint vallás