Ukrán zsidókkal változtatnák meg a megszállt területek etnikai képét Izraelben

Izrael létrehozása óta erőszakosan törekszik etnikai összetételének megváltoztatására, mely nem mellesleg háborús bűncselekménynek számít. Most az ukrán-orosz háborút és az az elől elmenekülő zsidókat fogják felhasználni embertelen gyakorlatuk folytatására. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ajelet Saked izraeli belügyminiszter bejelentette, hogy a kormány hét, vagy tizenkét lakótelep felépítését tervezi az Ukrajnából menekülő zsidók számára. Az építkezésre Al-Naqab térségében kerülne sor a megszállt palesztin területek déli részén.

Al-Naqab térségében nemrég beduin falvakat pusztítottak el a megszálló izraeli hatóságok. A lakosok ingatlanjait akkor a Zsidó Nemzeti Alap támogatásával erdősítés címszó alatt rombolták le.

Izrael ezzel ismételten saját szakállára cselekszik, az őslakos lakosságot mondvacsinált indokokkal elűzi, megnyomorítja, majd az első adandó alkalommal az etnikai kép még erőteljesebb megváltoztatásának céljából egy háborús konfliktus elől menekülőket használja fel. Itt is jelentősen megjelenik a kettősmérce, míg az USA Ukrajna épségét, nemzeti szuverenitását védi, addig kutyája, Izrael nemzeteket nyomoríthat meg saját kénye-kedve szerint.

Ja igen, és Izraelre szankciókat sem nagyon vetnek ki…

Oroszország megkérdőjelezi Izrael szuverenitását a Golán-fennsík és Jeruzsálem felett

Épületek rombolásával és fiatal fiúk megölésével próbálja megfélemlíteni Izrael a palesztinokat

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)