Szertartást végző papokat akart megverni egy őrült Budán

Az utóbbi években hazánkban is egyre rendszeresebbé váltak a keresztényellenes támadások. Vasazók, vandálok, tolvajok, mindannyiukban egy a közös: templomokban tettek kárt országszerte. Most Budán támadtak meg papokat. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Budán a Városmajori Jézus Szíve-templomban tartották a templom gondnokának gyászmiséjét és búcsúztatását. A szertartás végén éppen az urnatemetőbe haladtak át, amikor az előtérnél éktelen üvöltés zavarta meg a méltóságteljes csendet.

“A hangosan káromkodó férfi egyre közeledett felénk. Egy másik atyával odamentünk hozzá és udvariasan megkértük, legyen szíves abbahagyni a trágár viselkedést, de ő nem tágított”

– nyilatkozta Forgács Alajos, a templom plébánosa, aki ezután megfogta a hőbörgő karját, majd felszólította a távozásra. A férfit ez csak még jobban felbőszítette, lökdösődni kezdett és többször a papok felé rúgott. Alajos atya ruháját több helyen megrongálva támadt rá, majd a védelemre siető káplánt is megütötte, aki végül levitte a földre, ezzel ártalmatlanítva a vallásgyalázót.

Bár a rendőrök eme súlyos támadás után elvitték, mégsem kezelték helyén a helyzetet – bezzeg ha egy LMBTQP személyt támadtak volna meg… -, így másnap ismételten megjelent G. Zoltán a templomnál. A káplánt az előző nap miatt súlyos testi sértéssel fenyegette, azonban a rendőrök újbóli kiérkezése véget vetett ámokfutásának. Sajtóinformációk szerint a második eset után már benntartják.

Míg egy LMBTQP rongy elégetésének szándéka éveken át tartó meghurcoltatást eredményez, addig jól láthattuk, hogy egy templom felgyújtása csak rongálásnak minősül. Vajon helyén kezeli majd a bíróság a történteket, vagy megint megúsznak egy keresztényellenes támadást egy kis ejnye-bejnyével?

Vértanúnak minősítette a pápa a párizsi kommün által lemészárolt papokat

A liberális igazságszolgáltatás valódi arca: nem büntetik a papot megölő migránst Franciaországban

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)