Személyazonosságokat vásárolna egy orosz cég, hogy emberi robotokat gyártson

A Promobot nevű cég 150 ezer fontnyi összeget fizetne azoknak a szerencsétlen önkéntes áldozatoknak, akik hajlandók eladni a személyiségüket egy robotnak, ezzel vállalva azt is, hogy bármikor vissza élhetnek azzal. További aggodalomra ad okot, hogy a modern technokraták saját magukat Istenként tételezve hoznak létre új állétformákat.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Rendelésre gyárt emberi kinézettel felruházott robotokat egy orosz techcég. A létrehozott gépbe az emberi vonásokat is beleprogramozzák majd, így azok mindenféle arcmimikára képesek lesznek és emberi hangon fognak válaszolni bármilyen kérdésre is. A cég azt állítja a mesterségesen létrehozott speciális bőrnek köszönhetően a robotok 600 arckifejezésre lesznek képesek még ijesztőbbé téve ezzel az egész szituációt.

“Mostantól bárki rendelhet egy saját igények alapján létrehozott robotot személyes vagy szakmai célra.” – mondta Alekszej Iuzhakov, a Promobot igazgatótanácsának elnöke.

Kiemelte továbbá, hogy akár már meghalt emberek vonásaival is felruházhatók, ami nem elég, hogy valószínűleg finoman szólva sem lesz jótékony hatással a hozzátartozókra, de a halott meggyalázását is kimeríti, ha egy gépbe “keltjük életre” őket.

A robotokat egy adott személy leggyakoribb vonásai és szóhasználata alapján programozzák be, és a folyamatosan elemzett adatok alapján válaszol és reagál a kérdésekre.

A cég jelen pillanatban olyan önkénteseket keres, akik a személyiségjegyeiket és a hangjukat adják a humanoid robot asszisztenshez, amit szállodákban, bevásárlóközpontokban és más forgalmas helyeken fognak használni. Kedves arcú emberek jelentkezését várják bármilyen rasszból, hogy a világ minden táján “bevethessék” a gépezeteket, a jelentkezők pedig 150 ezer font összegű fizetséget kapnak személyiségük eladásáért, ami a modern pénzközpontú világban rengeteg embernek meg fogja érni a kockázatokat. A szerencsétlen pályázóknak először készítenek egy 3D-s modellt az arcáról és a testéről, majd 100 órányi beszédanyagot kell felmondaniuk a hang és a szóhasználat pontos lemásolásához. Ezt követi a legaggasztóbb rész, aláírnak egy szerződés miszerint “korlátlan ideig használhatják a mintaalany hangját és megjelenését”.

A cég állítása szerint már több megrendelésük is van és havonta 10 emberi vonásokkal felruházott, egyedi külső tulajdonságokkal felruházott robotot terveznek létrehozni.

Fokozódó dekadencia: egy robotban találta meg az “igaz” szerelmet

Az elme elsötétedésének kora: az emberek 40%-a szexelne robottal

(Yahoolife – Szent Korona Rádió)