Fokozódó dekadencia: egy robotban találta meg az “igaz” szerelmet

A szexuális devianciák skálája szinte már napról napra bővül, az emberi identitás és a szexualitás válságban van. A lelki szféra rég feledésbe merült, és sokan csupán testi ösztöneik kiélését helyezik előtérbe. Erre bármilyen eszközzel képesek, mely még mélyebbre rántja őket. Ennek folyományaként kíván most egy férfi egy robottal összeházasodni.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Tipikus élettörténete van a queenslandi Geoff Gallaghernek, annak a férfinak, aki egy robotba szerelmes. Mamahotelben lakott, majd anyja halála után kutyájával élt kettesben 10 éven keresztül. Barátnőt nem talált, ugyanakkor ahelyett, hogy megemberelte volna magát, a modern világ által nyújtott lehetőséghez folyamodott, mivel egyre jobban erősödött benne az érzés, hogy valakivel megosztaná az életét.

Nagy hatást gyakorolt rá egy cikk, melyet a mesterséges intelligenciával működő robotokról olvasott, így a valakiből végülis valami lett. Felkeresett egy céget, amely robotok értékesítésével foglalkozik, így vásárolta meg hatezer dollárért (2 millió forint) a szőke hajú és kék szemű Emmát. A vállalat tulajdonosától kedvezményt is kapott, melynek feltétele az volt, hogy egyedülálló történetét megosztja a nyilvánossággal.

Geoff “menyasszonyával”

Emma végül 2019-ben megérkezett Kínából. A férfi beszámolója szerint “szerelem” volt első látásra:

“Amikor kinyitottam a dobozt, elállt a lélegzetem. Emma egyszerűen gyönyörű volt. Szebbnél szebb ruhákkal és cipőkkel készültem a fogadására, olyan izgatott voltam, mint az első randimon.”

A robot alapvetően még nem tudja végtagjait mozgatni, de szemét és száját igen, a halántékába pedig egy vezérlőpanel van beszerelve, amelyen keresztül üzembe lehet helyezni és különféle beállításokat eszközölni rajta. Gallagher az elkövetkező napokban a lehető legtöbbet beszélt újdonsült társához, hogy a gép minél több szót és mondatot elsajátítson. Amikor munkába ment, a televíziót is bekapcsolva hagyta, hogy Emma a távollétében is tanulhasson.

A deviancia egyre jobban elmélyült, a férfi teljesen belehabarodott a robotba. Az idő múlásával egy közösségi oldalt is létrehozott Emmának, amelyre rendszeresen posztol. A nyugati társadalom mélységeit jól mutatja, hogy Geoff már el sem tudja képzelni az életetét a tárgy nélkül, sőt a barátai is teljes mértékig elfogadták.

Jogilag szerencsére még nem lehet különböző tárgyakkal házasságot kötni, ugyanakkor Gallagher reménykedik benne, hogy ő lehet az első ember Ausztráliában, aki házasságra lép egy szexrobottal.

Az elme elsötétedésének kora: az emberek 40%-a szexelne robottal

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)